Sport

BRAȘOV. Ion Crăciun e optimist. „Corona ar putea ține pasul cu Vâlcea și CSM București”

 

Corona Brașov poate fi una dintre surprizele noului sezon al Ligii Naționale de handbal feminin.

Victoria din meciul amical cu SCM Rm. Vâlcea, campioana en-titre, pare să-i fi dat încredere antrenorului Ion Crăciun, care a declarat pentru gsp.ro: „S-ar putea să mai apară vreo echipă, chiar două, care să țină pasul cu Vâlcea și CSM București. Depinde foarte multe de start, de cum vor începe formațiile campionatul. Dacă te mobilizezi la început și legi victoriile, ai prins curaj. Eu mă gândesc și la Brașov, avem o echipă tânără, care poate da calculele peste cap, sper doar să nu mai avem fluctuațiile mari. La noi, lipsa de experiență se simte”.

Gheorghe Tadici, tehnicianul formației HC Zalău, vede o luptă interesantă în noul sezon, dar titlul va merge la Vâlcea sau la București.

„În mod cert, tot una dintre cele două va fi campioană. Sunt echipe gen Buzău, Bistrița, Brăila, Brașov, Craiova care le pot încurca. Cine scoate mai multe puncte de la formațiile amintite, are șanse mai mari să se impună. Ca lot, CSM mi se pare echipa cea mai bună. Dar va depinde de mulți factori. Anul trecut s-au accidentat câteva jucătoare și s-a cunoscut imediat, deși nu ar fi trebuit, pentru că bucureștencele au un lot 18 vedete, toate plătite regește”, a spus Tadici pentru sursa citată.

Și Bogdan Burcea, antrenorul Craiovei, este de părere că lupta pentru titlu se va da între SCM Rm. Vâlcea și CSM București: „Tot CSM și Vâlcea vor fi în față, primele două locuri sunt conturate. Lotul CSM-ului este cel mai puternic din ultimii ani, fără doar și poate, iar Vâlcea, la fel, echipă redutabilă, organizată de sus până jos din toate punctele de vedere. Eu zic că e foarte greu pentru o a treia echipă să apară între ele. Va fi însă o provocare pentru toți să le batem pe cele două. Poate îi prindem și noi într-o zi mai nefastă, iar noi, celelalte, să jucăm excelent, și atunci șansele cresc”.

Dunărea Brăila este una dintre echipele care s-au întărit în această vară, antrenorul Aurelian Roșca precizând: „Și în acest sezon, cu siguranță, lupta la titlu va fi tot între Vâlcea și CSM București. Nu cred că celelalte se pot implica în duelul la titlu, deocamdată. Loturile cele mai puternice sunt la București și la Vâlcea și asta va conta”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare