Sport

BRAȘOV. Ion Crăciun, după înfrângerea de la Brăila: „Mă voi lupta cu cine vrea să lupte alături de mine până la finalul acestui sezon pentru îndeplinirea obiectivului”

 

Corona Brașov a făcut un pas greșit neașteptat, 25-30, pe terenul uneia dintre codașele Ligii Naționale la handbal feminin, Dunărea Brăila (detalii aici: Corona Brașov, EȘEC la Brăila!!!).

„A fost un meci disputat în nişte condiţii speciale pe care noi l-am abordat, din păcate, destul de moale. Nu am înţeles atitudinea moale a jucătoarelro şi pot spune că au fost câteva momente în care am fi putut să întoarcem meciul în favoarea noastră, dar ratările multiple au dat ocazia Brăilei să se desprindă şi apoi să nu mai putem face mare lucru. Îmi pare rău, pentru că e munca unei echipe la mijloc, dar eu unul mă voi lupta cu cine vrea să lupte alături de mine până la finalul acestui sezon pentru îndeplinirea obiectivului. Sper din suflet să reuşim, pentru că Braşovul are o şansă mare să termine pe podium şi trebuie să facem totul pentru ca acest lucru să devină realitate. Nu va fi uşor, dar eu am încredere că ne putem bate acolo cu şanse reale, important e să jucăm ceea ce antrenăm”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Liga 1 se va întrerupe până la finalul lunii, pentru acțiunil loturilor naționale, următorul meci al Coronei fiind pe 28 martie, acasă, cu Gloria Buzău.

„Această pauză de trei săptămâni ne prinde bine. Sper să reuşim să le recuperăm şi pe fetele care au lipsit şi să abordăm finalul de campionat cu toată echipa aptă. Îmi doresc foarte tare să nu mai avem accidentări şi să reuşim să ne câştigăm meciurile”, a adăugat Ion Crăciun.

Handbalistele de la Corona au primit liber până miercuri, când vor reveni la antrenamente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare