Sport

BRAȘOV. Începe show-ul la Sala Sporturilor. Nicu Dascălu: „Din punct de vedere organizatoric, vom fi la nivel înalt. Sunt sigur că și sportiv va fi un spectacol de excepție”

 

Campionatele Mondiale de Ashihara Karate vor debuta mâine la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, iar organizatorii promit un show de zile mari.

Diseară vor avea loc cântarul oficial, vizita medicală și înmânarea numerelor de concurs, iar mâine, la ora 11.00, este programată festivitatea de deschidere. Apoi, vor începe preliminariile concursurilor de kata, iar spre seară vor avea loc semifinalele și finalele. Vineri vor avea loc preliminariile la kumite, sâmbătă urmând să se dispute semifinalele și finalele.

„Suntem mulțumiți de ceea ce am realizat și din punct de vedere organizatoric, vom fi la nivel înalt. Sunt sigur că și sportiv va fi un show de excepție. Despre sportivii noștri, nu știu foarte multe, nu am avut timp să mă ocup și de ei, dar mă bazez pe ceilalți antrenori și sunt convins că va fi bine. Din păcate, nu au fost bani pentru a face un stagiu centralizat, dar sunt sigur că vom avea rezultate bune. Rămân la părerea că vom obține cel puțin zece medalii de aur”, ne-a declarat Nicu Dascălu, area manager al NIKO (New International Karate Organization), organizatorul competiției.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare