Sport

BRAȘOV. Încă o medalie pentru Corona la Naționalele de scrimă pentru copii. Tudor Grăjdeanu, „argint” la U11

  • tudorgrajdeanu1.jpg
 

Corona Brașov a cucerit a doua medalia la Campionatele Naționale de scrimă pentru copii, care au loc la București.

După „bronzul” Ștefaniei Lopătaru la spadă, categoria 12-13 ani, Tudor Grăjdeanu a luat „argintul la floretă, categoria 10-11 ani.

Brașoveanul a trecut în optimi de Alexandru Grecu (CSTA București), 8-1, a dispus în sferturi de Andrei Știube (ACS Floreta Timișoara), 8-1, iar în semifinale l-a învins pe Mihnea Robănescu (ACS Floreta Timișoara), 8-5. În ultimul act, Grăjdeanu a cedat la o singură tușă, 5-6, în fața lui Tudor Tomici (ACS Floreta Timișoara).

„A fost un concurs foarte bun pentru sportivul nostru, care este unul dintre floretiştii de mare viitor ai Coronei. Ne aşteptam ca Tudor să intre în primii trei, având în vedere că anul trecut la Campionatul Naţional a luat «bronzul». A fost foarte aproape de «aur», pe care l-a pierdut la o singură tuşă, dar suntem siguri că asta îl va motiva şi mai tare pe viitor”, a declarat Dorin Moraru, unul dintre antrenorii secţiei de floretă de la Corona Brașov.

FOTO 1: frscrima.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare