Sport

BRAŞOV. Încă o handbalistă de la Corona a semnat prelungirea contractului!

 

Extrema Andreea Chiricuţă a semnat prelungirea contractului cu echipa de handbal Corona, subliniind că se simte foarte bine la Braşov.

„Mă bucur că pot avea continuitate la Corona. Sper să pot ajuta echipa în continuare. Îmi doresc foarte mult să «prindem » un loc de cupele europene şi să facem o figură frumoasă acolo. Am încredere în această echipă şi cred că la Braşov putem face performanţă, pentru că avem tot ce ne trebuie pentru a reuşi acest lucru”, a spus Andreea Chiricuţă.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir, a declarat că şi-a dorit să păstreze la Braşov o bună parte din nucleul de jucătoare pe care echipa l-a avut în actuala ediţie de campionat şi să aducă alături de fetele care vor rămâne, jucătoare care să întărească şi mai tare echipa pentru viitor.

Până în prezent, din echipa Coronei au semnat prelungirea Georgiana Ciuciulete, Eliza Buceschi, Marilena Neagu şi Andreea Chiricuţă şi au fost aduse coordonatorul de joc Cristina Laslo şi extrema Ivona Pavicevic, ambele de la Buducnost. Din vară, vor pleca sigur de la Corona, Bianca Tiron, Marina Dmitrovic şi Ekaterina Vetkova, jucătoare care au semnat deja cu alte echipe.

CITEŞTE ŞI: BRAȘOV. Corona poate decide campioana în Liga Națională de handbal feminin


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare