Sport

BRAȘOV. În uitare…

 

Pe chestia cu încălcarea regulamentului internațional antidoping de către handbalistele de la Corona Brașov, suspendate – săracele, s-a pus batista pe țambal în vârful piramidei. A plătit cu postul de președinte Liviu Dragomir (demisie într-o conferință de presă), sacrificatul liberal de serviciu, înlocuit fiind cu un funcționar de la Direcția Administrare Baze Sportive a Municipalității. Sub presiunea scandalului, pe la finele anului trecut, s-a spus că respectivul este numit provizoriu, până se va organiza, cât mai rapid posibil, concurs, atât pentru postul de conducător al clubului, cât și pentru cele de șefi de departamente, în care să primeze, bineînțeles, competențele manageriale, nu argumentele politice sau de vasalitate față de jupân. Aproape că a trecut o lună din 2020 și…

Iubitorii brașoveni de sport vor să știe, totuși, cine va „deconta” cheltuielile făcute cu echipa antrenată de Ion Crăciun, scoasă rușinos din Liga Națională și Cupa EHF în urma neglijenței crase comise cu acel controversat tratament laser. În cazul în care jucătoarele, nevoite să stea pe bară cel puțin 6 luni (așadar, fără salarii și prime), vor da Corona în judecată și vor câștiga procesele, cine le va plăti despăgubiri?! Posibil, tot de la bugetul local, ca și remunerațiile avocaților, deloc de neglijat, care au drept scop „albirea” clubului, chiar și ajungând la TAS, în disputa cu ANAD și WADA.

De asemenea, nu se mai aude nimic despre auditul Coronei, cerere adusă în discuție de unii consilieri locali, ca să nu mai vorbim de promisiunile făcute privind defuncta secție de fotbal (o tempora!), după retrogradarea rușinoasă din Liga 1.

Acum, toate-s bune și frumoase: s-a anunțat „regruparea”, cu un restart din Divizia A handbalistică și o colaborare fascinantă cu Centrul de Excelență al FRH (apropo, de ce a demisionat prof. Florin Paraschiv?!…), pentru ca, nu-i așa, pasărea Phoenix să zboare în același sistem cu care suntem obișnuiți de multă vreme.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare