Sport

BRAȘOV. „În final, Steagu’ va renaște”! USR, contra PNL + PSD! Coliban a mai spus: „Sunt mulți oameni ale căror vieți sunt strâns legate de fotbal”

 
În urma ședinței Consiliului Local de marți, în care a picat propunerea de asociere a Primăriei Brașov cu ACS Steagul Roșu – DETALII, AICI: BRAȘOV. MOTIVELE pentru care s-a dorit asocierea ACS Steagul Roșu cu Primăria… / UPDATE. Asocierea a fost respinsă!, primarul Allen Coliban a ținut să puncteze pe acest subiect pe pagina sa de Facebook:
 
„Chiar dacă fotbalul nu e important pentru toți, sunt mulți oameni ale căror vieți sunt strâns legate de fotbal.
 
În ședința Consiliui Local, după aproape două ore de dezbatere, propunerea inițiată de consilierul local PNL Sebastian Bădulescu, de asociere a municipalității cu o echipă din liga a 4-a, înființată parcă din dorința de a obstrucționa echipa suporterilor – SR Brașov -, a fost respinsă prin lipsa voturilor necesare. Singurii consilieri care s-au exprimat împotriva acestei inițiative au fost consilierii USR PLUS.
 
În aceeași ședință, consilierii PNL și PSD au votat împotriva înființării unei noi asociații sportive din care ar fi făcut parte Municipalitatea și entitățile relevante pentru fotbalul din orașul nostru, un vehicul pentru a duce la bun sfârșit procesul de atribuire a brandului și a palmaresului FC Brașov.
 
Voi continua să susțin renașterea FC Brașov, echipa fanion a orașului. Pentru mine, ca pentru aproape toți iubitorii de fotbal din Brașov, există o singură echipă, un singur spirit, iar în final, Steagu’ va renaște!”, a scris Coliban.
 
Astfel, totul rămâne în ceață în ceea ce privește noua grupare FC Brașov. Nu se știe nici ce se va întâmpla cu secția de fotbal seniori de la Corona, club finanțat de Primărie, dacă va reuși promovarea în Liga 2 după „dubla” cu Vedița Colonești. 
 
De văzut ce surprize vor mai apărea…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare