Sport

BRAŞOV. În ce serie a Ligii 3 va juca ACS SR Municipal

 

Deși au trecut aproape două săptămâni de la expirarea termenului decis de Comitetul de Urgenţă al FRF pentru echipele care au întâmpinat probleme în a-şi achitare garanţia financiară de 20.000 de lei obligatorie pentru a lua startul în Liga 3, Federația Română de Fotbal nu a anunțat încă seriile Ligii 3.

Noul sezon ar trebui să înceapă în mai puțin de o lună, dar managerul Departamentului Competiţii, Felix Grigore, a precizat că nu a fixat o dată la care să se facă publice echipele şi componenţa seriilor.

Asta în condițiile în care echipele participante sunt cunoscute de FRF, după ce, conform liga2.prosport.ro, Răzvan Burleanu (preşedinte FRF), Gino Iorgulescu (prim-vicepreşedinte FRF) şi Octavian Goga (vicepreşedinte FRF) au hotărât să aprobe „referatul Managerului Direcţiei Competiţii a FRF cu privire la completarea locurilor vacante din cadrul Ligii 3, ediţia 2019/2020, rămase ca urmare a neînscrierii în competiţie a 3 cluburi care deţineau dreptul de participare în campionatul naţional Liga 3, cu următoarele cluburi: Agricola Borcea, LPS Cetate Deva şi Atletic Bradu (actual ACS Vedița Colonești)”.

„Anul trecut, nu mai ţin minte, seriile s-au aprobat cu o săptămână înainte, cu zece zile înainte. N-aş putea să apreciez când vor fi anunţate seriile. M-aş hazarda să spun o dată. Nu ştiu, nu-mi dau seama. N-am fixat-o”, a spus Felix Grigore pentru liga2.prosport.ro.

Noul sezon al Ligii 3 va avea tot din 5 serii a câte 16 echipe. Rămâne de văzut unde vor evolua ACS SR Municipal Brașov și Olimpic Cetate Râșnov. (L.P.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare