Sport

BRAŞOV. HOSPICE Casa Speranței vă invită să alergaţi pentru cei care nu mai pot

 

Hospice Casa Speranței organizează cea de-a noua ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!”, sâmbătă, 1 iulie, pe Aleea de sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brediceanu), din Brașov. Pentru că, în 2017, Hospice Casa Speranței aniversează 25 de ani de activitate în sprijinul copiilor și adulților cu boli incurabile din România, alergătorii și susținătorii acestora care vor fi prezenți la cros sunt rugați să se îmbrace în verde sau să poarte un însemn al organizației.
Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu: cursa de 600 m, pentru cei de până la 7 ani (25 lei înscrierea), cursa de 2 km, pentru cei între 7 ani şi 15 ani (tot 25 lei), cursa de 4 km, pentru alergătorii de peste 15 ani (40 lei înscrierea) şi cursa de 10 km, la care se pot înscrie cei peste 18 ani (50 lei).
Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE (http://team.hospice.ro), până în 28 iunie, ora 00.00. Cei care se înscriu și achită taxa până în 17 iunie beneficiază de o reducere de 5 lei, la oricare dintre cursele alese. O persoană poate concura la o singură probă din competiție.
Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii. Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa, însă pentru alergătorii care se înscriu la faţa locului, organizatorii vor distribui kit-uri de participare doar în limita stocului disponibil. Toate informaţiile referitoare la înscrieri sunt disponibile pe site-ul fundaţiei sau la numărul de telefon 0728 130 076.

Cadouri pentru participanţi, premii pentru câştigători

Toţi participanţii vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit oferit de o clinică din Braşov și un kit de alergător. La cursa copiilor premierea se face pe categorii de vârstă: copii mai mici de 5 ani și copii între 5 și 7 ani, fără diferențiere între fete și băieți. Premierea la celelalte trei curse se face diferențiat, femei și bărbați, după primii trei cei mai buni timpi obținuți.
Competiţia pune la bătaie premii valoroase pentru alergătorii care ajung pe podium, dar şi premii surpriză pentru concurenţi şi spectatori, la o tombolă la care preţul biletului este 5 lei (week-enduri la hoteluri și pensiuni din țară, bilete la Summer Well, salt cu parapanta, scubadiving în București, intrări la Parc Aventura, intrari la karting Ghimbav, experiență off road la Sinaia, experiență „escape”, ședință călarie la Ghimbav, intrări la locuri de joacă, abonamente la centre spa, intrări la complexuri de agrement acvatic și multe altele).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare