Sport

BRAŞOV. Hocheiştii de la Corona, start în Erste Liga. Programul „lupilor”…

 

În condiţiile în care întreg sportul este afectat de pandemia de coronavirus, programul Erste Liga la hochei a fost adaptat.

Astfel, pentru a nu exista mai multe deplasări, oficialii au decis ca în sezonul regulat Corona Braşov să dispute în prima parte toate partidele pe gheaţa formaţiilor din Ungaria.

„Lupii” vor juca în următoarele zile şapte meciuri în Ungaria, după următorul program: DEAC – Corona (29 septembrie), Vasas – Corona (2 noiembrie), MAC Ujbuda – Corona (4 noiembrie), Dunaujvaors – Corona (6 noiembrie), Ferencvaros – Corona (9 noiembrie), Ujpest – Corona (11 noiembrie) şi Titanok – Corona (13 noiembrie).

„Știm că este o perioada dificilă, dar avem speranța că vin vremuri mai bune. Sunteți alături de noi în această deplasare, în inimile noastre, acolo unde ați fost mereu și de unde va simțim susținerea!”, este mesajul postat de oficialii Coronei pe Facebook. (L.P.)

FOTO: Facebook Brasov Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare