Sport

BRAȘOV. Hocheiștii de la Corona, din nou alături de copiii defavorizați. Se aprind și luminile bradului „Corona Wolves”

 

Ca în fiecare an, implementând un program care a avut mare succes peste ocean, „teddy bear toss”, secția de hochei de la Corona Brașov va strânge jucării pentru copiii defavorizați din județ.

„De Sărbători, Dăruiește un zâmbet”, acțiunea grupării brașovene care a ajuns la a opta edție, va avea loc în acest an pe 7 decembrie, la meciul din Erste Liga cu Hokiklub Budapesta, programat la Patinoarul „Olimpic” de la ora 18.30.

Fanii vor fi, însă, personajele prinicipale, ei urmând să le dăruiască celor mici cadourile din pluș, care vor fi aruncate pe gheață după primul gol marcat de Corona sau la finalul partidei, dacă „lupii” nu vor reuși să înscrie.

„După cum știți deja, acest eveniment presupune că, la primul gol înscris de echipa Corona Brașov sau la finalul meciului (dacă echipa noastră nu înscrie nici un gol în timpul meciului), să se arunce pe gheață jucării de pluș, ce ulterior vor fi donate către copii din centrele de plasament. Și în acest an, jucăriile vor fi împărțite cu ajutorul colegilor noștrii de la «Bucurie într-o cutie», iar lista centrelor va fi comunicată ulterior, cu pozele aferente.

Va rugăm ca toate jucăriile să fie puse în pungi transparente, pentru a evita murdărirea/umezirea lor. Dacă jucăriile nu sunt noi, avem rugămintea că ele să fie sterilizate (spălate) pentru a nu fi respinse de centrele primitoare (vor fi donate, după cum știți deja, copiilor iar jucăriile uzate, în special cele din pluș, sunt purtătoare de numeroase bacterii).

De asemenea, dacă doriți să donați și alte bunuri, ce nu sunt de pluș și nu se pot arunca pe gheață, le puteți lăsa la Fan Shop, în spațiul special amenajat!

Va reamintim că jucăriile de pluș trebuie aruncate pe gheață DOAR la primul gol înscris de echipa Corona Brașov sau la finalul meciului. Va rugăm insistent să respectați regulamentul și să nu aruncați cu obiecte pe gheață și la alte goluri!

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la meci”, au anunțat oficialii grupării brașovene pe Facebook.

Altfel, pe 6 decembrie, fanii formației brașovene vor avea parte de o altă surpriză, aprinderea luminilor în bradul de Crăciun „Corona Wolves”.

„De la ora 17.30 va fi permis accesul în Patinoarul «Olimpic Brașov», iar de la ora 18.10 vom aprinde luminile în Bradul «Wolves».

Fiecare persoană care aduce un ornament de brad în culorile galben-albastru ale clubului va primi un ornament de brad pe care va trebui să își treacă o dorință (însoțită de numele său). Apoi, va primi o băutură caldă oferită de partenerii noștri la acest eveniment, Starbucks România.

Vineri, după finalul meciului, vom centraliza toate ornamentele cu dorințe și vom alege 30 de câștigători (prin random.org) ai unor produse personalizate Starbucks (pahare reutilizabile). Lista câștigătorilor va fi publicată pe pagina noastră de Facebook, sâmbătă, până în ora 15.00, iar la meciul de sâmbătă, 7 decembrie, câștigătorii își vor putea ridica premiul de la Fan Shop”, au mai spus cei de la Corona.

Tot pe 6 decembrie, de la ora 18.30, va avea loc meciul cu Dunaujvaros.

FOTO: Facebook Corona Brasov Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button