Sport

BRAȘOV. HOCHEI. Turneu preolimpic la patinoarul din Parcul Tractorul

 

Pentru competiția de hochei pe gheață de la Jocurile Olimpice din 2022, pentru calificări mai sunt disponibile trei locuri.

Formațiile calificate în sferturile Mondialului din acest an, Canada, Rusia, Suedia, Finlanda, Cehia, SUA, Germania și Elveția, plus țara gazdă, China, sunt deja calificate.

Celelalte trei locuri se vor umple la finalul turneelor preolimpice.

România va intra în luptă repede, în faza a doua, când se va duela, la Brașov, în perioada 12-15 decembrie 2019 cu Islanda, Israel și o echipă venită din prima fază. Dacă vor câștiga grupa, „tricolrii” vor merge în faza a treia, unde ar întâlni Marea Britanie, Ungaria și Estonia, la Nottingham, în perioada 6-9 februarie 2020. Câștigătoarea acestei grupe va merge în ultima fază, într-o grupă cu Slovacia, Belarus și Austria, care se va disputa în perioada 27-30 august 2020 și va da una dintre echipele calificate la Beijing.

În celelalte grupe ale fazei finale sunt Letonia, Franța, Italia și o echipă din faza a treia, respectiv Norvegia, Danemarca, Coreea de Sud și o echipă din faza a treia.

Totodată, oficialii echipei Corona Brașov au anunțat că încearcă să aducă sub Tâmpa una dintre grupele rundei a doua a Cupei Continentale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare