Sport

BRAŞOV. HAOS LA CORONA. Scene nedemne pentru un club profesionist. „M-a ameninţat că răstoarnă biroul pe mine”

  • corona_297.jpg
  • miclaus.png
 

Corona Braşov a rămas fără director, după ce Radu Miclăuş şi-a încheiat activitatea pe 30 iulie. După cum ne-a declarat chiar el, clubul nu are încă un conducător nou, totul fiind în aer. „Așa cum se știe, vineri a fost ultima mea zi la club. Nici până în momentul de faţă primarul nu a desemnat un director interimar, deși dacă îmi acorda întreaga perioadă de preaviz avea timpul necesar pentru a organiza concurs”, ne-a transmis Radu Miclăuş.

Totodată, cel care a condus clubul Primăriei în ultima perioadă a povestit episoade incredibilie care au avut loc în cadrul unei entităţi care se vrea una profesionistă.

„La handbal, antrenorii au rămas, managerul sportiv e același, nici nu se putea altfel fiind protejații primarului. Mă bucur că am reușit să o aduc pe Mica Brădeanu, care sunt convins că vă face o treaba foarte bună, chiar dacă, în opinia mea, i se vor pune bețe în roate de către cei doi. Au fost aduse Elena Voicu, Macarena Gandulfo și Oana Cîrstea. Antrenorul Alin Bondar a mai încercat să transfere o jucătoare de 36 ani, Wuta Dombaxe (aspect relatat de noi la momentul respectiv: CE TRANSFER! NOAPTEA MINŢII. O angoleză de 36 de ani, SALVAREA CORONEI), care nu a jucat niciodată în Europa, transfer căruia m-am opus categoric. Dar după plecarea mea poate vor apărea ceva surprize. Personal, am purtat discuții cu Rasmus Poulsen și și ar fi devenit antrenor dacă primarul nu insista continuarea cu Bondar. Secund ar fi fost pe Miki Seifer. Mica Brădeanu și cu mine am discutat intens cu Mireya Gonzalez și Kiki Liscevici. Doar faptul că Mireya nu ar mai fi fost convocată la Națională de la o echipă de liga secunda a făcut ca ea să nu vină la Corona. Au mai fost și alte propuneri dar Bondar nu le-a acceptat. Săptămâna trecuta au avut loc niște meciuri amicale, după o așa zisă perioadă de cantonament. La meciuri s-a observat o foarte slabă pregătire fizică a jucătoarelor, având chiar informații că există nemulțumiri vis a vis de cum s-a desfășurat cantonamentul din punct de vedere al programului de pregătire efectuat de antrenor. Ca fapt divers, ultima mea întâlnire cu Bondar a fost una foarte «interesantă», în care el m-a amenințat că răstoarnă biroul pe mine. După episodul cu suporterii nu trebuie să mă mir de acest individ scăpat total de sub control. L-am sancționat cu 30% din salariu pe trei luni și amenință că dă clubul în judecată. Dar probabil nu se va ajunge acolo. Primarul va avea grijă să îi anuleze sancțiunea. Plec cu un singur regret și anume că nu i-am dat afara pe Bondar și Cucuian, să anunț în presă și să suport consecințele după aceea. Nu am făcut-o pentru că am sperat până aproape în ultima clipa că voi reuși să-l conving pe primar să îi îndepărtăm pe cei doi. Din păcate nu am reușit. Mulțumesc tuturor suporterilor care au fost alături de mine”, a declarat pentru www.mytex.ro Radu Miclăuş.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare