Sport

BRAȘOV. Grup de motivare, nutriție și fitness la… Grand Fitness!

 

În cadrul centrului Grand Fitness a fost creat primul grup de motivare pe subiectele de interes nutriţie și fitness.

Specialiștii de la Grand Fitness s-au gândit ca în acest început de vară să le ofere tuturor ambițioșilor care doresc să-și îmbunătățească stilul de viață – prin sănătate și nutriție – un grup de sprijin și suport. Astfel, schimbările pe care doresc să le implementeze vor fi mai ușor de făcut și se vor transforma în obiceiuri pentru multă vreme, acestea vor deveni părți integrante din viața lor.

Și cum mâncarea nu este (doar) o plăcere, ci și o investiție în sănătatea fiecăruia, este foarte rentabil pentru noi să ne hrănim echilibrat. Din păcate, mulți rămân doar cu planurile, deoarece, așa cum știm cu toții, orice început e greu și se vor găsi mereu sute de motive pentru a abandona sportul si o alimentație echilibrată în favoarea oricărei alte activități.

După cum spune și proverbul „cum sunt” și „cum vreau sa fiu” sunt despărțite doar de acțiunile noastre, lunar, specialiștii de la Grand Fitness le propun întâlniri tuturor celor care sunt interesați de un stil de viață sănătos și care doresc să facă parte dintr-un grup cu obiective comune pe parte de lifestyle.

Marți, 28 iunie, la ora 19.00, alătură-te grupului de motivare și participă la un seminar cu echipa de nutriție Grand Fitness (Mirela Vlad și Nona Trif).

Accelerarea metabolismului este tema aleasă.

„Noi suntem, de fapt, o mică centrală termică, pe care trebuie să o alimentăm cu combustibil bun ca să funcționeze corect. Hai să profităm, așadar, de ce ne oferă natura ca să ne transformăm metabolismul în adevărate reactoare. Nu există scurtături în drumul spre un organism sănătos, dar, cu puțin efort, toate mesele zilnice pot deveni un răsfăț și un impuls pentru corp. La seminarul de nutriție veți primi sfaturi utile despre metode reale de accelerare a metabolismului, vom vorbi despre metabolism și vârsta biologică, despre cum se reflectă asupra organismului, dacă este ȋmbătrânit din cauza stresului cotidian, a bolilor sau a unui stil de viață nesănătos. În plus, ne setăm targeturi pentru următoarele întâlniri și vom lansa noi provocări. De asemenea, va exista o sectiune de întrebări și răspunsuri, pentru a veni în întâmpinarea participanților cu suportul specialiștilor. Pe scurt, descoperim împreună motivația din spatele unui stil de viaţă sănătos”, au menționat organizatorii.

Accesul este gratuit. Locurile sunt limitate. Îți poți face rezervare la tel.: 0756/161500.

Grand Fitness / Regulile noastre, rezultatele tale!

Bd. 13 Decembrie nr. 96 (Clădirea Teo Center)

www.grand-fitness.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare