Sport

BRAȘOV. Greg Lindqvist a fost demis. Julius Penzes, noul antrenor al Coronei. „Lupii” au câștigat la Galați, dar stau la mâna rezultatelor în lupta cu moldovenii pentru primul loc

 

Schimbare pe banca tehnică a echipei de hochei Corona Brașov!

Rezultatele din ultimul timp au făcut ca suedezul Greg Lindqvist să fie demis, în locul său fiind instalat slovacul Julius Penzes, cel care a antrenat gruparea brașoveană și în finalul sezonului trecut. Atunci, toată lumea s-a întrebat de ce acestuia nu i-a fost prelungit contractul…

Penzes, care este și antrenorul primei reprezentative a României, și-a început noul mandat pe banca „lupilor” cu un succes concludent, 5-1 la Galați. Lidhammar, Trancă 2 și Zoltan Molnar 2 au punctat pentru Corona, reușita gazdelor fiind semnată de Zabludovsky.

Altfel, la echipa brașoveană a revenit rusul Sergei Dorofeev, care și-a rezolvat problemele cu viza. Conducerea brașoveană a anunțat că și Sergei Peretiagin se va întoarce în perioada următoare.

Chiar dacă s-au impus la Galați, „lupii” stau la mâna rezultatelor în lupta cu moldovenii pentru primul loc la finalul sezonului regulat.

Cu 87 de puncte din 35 de meciuri, echipa noastră este prima pentru moment, urmată de Sport Club Miercurea Ciuc, 80 de puncte din 34 meciuri, și de CSM Galați, 79 de puncte din 31 meciuri. Ciucanii vor mai pierde trei puncte la finalul sezonului, pentru acea neprezentare la Brașov.

Corona mai are de jucat un meci, pe propria gheață, cu ACSH Gheorgheni, în timp ce gălățenii mai au două partide cu Sport Club Miercurea Ciuc, una acasă, una în Harghita, și trei cu ACSH Gheorgheni, toate în deplsare. Dacă brașovenii se impun în utimul joc, moldovenii au nevoie de 12 puncte din 15 posibile dn cele cinci confruntări pe care le mai au pentru a termina pe primul loc sezonul regulat.

Sport Club poate încheia cu cel mult 83 de puncte, dacă se va impune în ambele meciuri cu gălățenii, și mai poate termina pe locul secund, doar dacă gruparea din Moldova va pierde și două dintre cele trei meciuri cu ACSH Gheorgheni.

Orice s-ar întâmpla, un lucru este cert. Din experiența trăită în sezonul trecut, Corona de acum nu va mai semăna cu echipa care a fost până acum în acest campionat. Cu Penzes pe bancă și cu Dorofeev și Peretiagin reveniți, echipa noastră nu va mai fi carne de tun, cum s-a întâmplat în sfertul din Erste Liga cu Sport Club Miercurea Ciuc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button