Sport

BRAŞOV – GRAND FITNESS. Suzana Manser (Rinditean): „O combinaţie armonioasă între nutriţie şi sport dă rezultate maxime”

 

Un alt instructor de calibru de la Grand Fitness Astra este Suzana Manser (Rinditean).

Are o experienţă de peste 10 ani în Fitness Coaching. A studiat Biomechanics of Sports & Exercise şi Sports Nutrition în cadrul IFPA (International Fitness Professional Association Dubai, lucru care îi permite să dezvolte antrenamente profesionale şi programe de nutriţie, astfel încât clienții săi sa obțină cele mai bune rezultate.

„Educația mea e continuă. Pentru mine, sportul este felul în care mă pot exprima cel mai bine, e disciplina care mă face mai bună în viață”, a declarat Suzana Manser (Rinditean).

În opinia ei, şi nu numai, fitness-ul este foarte important pentru sănătatea organismului: „Corpul uman este o mașinărie fascinantă. Dacă îl «folosim» prin mișcare (antrenamente consistente), funcționează optim. Mișcarea este foare importantă nu numai pentru minte şi mușchi, dar si pentru densitatea oaselor, care este îmbunătățită mai ales prin tipuri de antrenament ce includ greutăți / Strength training. Tot ce am spus mai sus este coroborat cu un plan de nutriție adaptat personal. Fiecare om este diferit, de la felul în care se mișcă, până la felul în care corpul folosește hrana. O combinație armonioasă între nutriție (80%) şi sport (20%) dă rezultate maxime”.

Iată şi câteva sfaturi date de Suzana Manser Rinditean clienţilor săi:

I.  Mentalitate – Fii consistent în orice faci!

II – Fii în preajma oamenilor foarte buni – în felul acesta vei fi mereu motivat şi vei fi mai bun în viață!

III – Fă mișcare; fii moderat în alimentație!

IV. Şi, bineînțeles, motto -ul meu – Stay strong! (Fii puternic!).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare