Sport

BRAȘOV – GRAND FITNESS. Irina Harpa: „Străduiește-te pentru progres, nu pentru perfecțiune”!

 

Irina Harpa este unul dintre instructorii apreciați de la Grand Fitness Astra. A început să practice sportul de performanță – scrima – de la vârsta de 7 ani și, așa cum susține, „aceasta este pasiunea pe care am transformat-o într-un mod de viață”.

Este licențiată în educație fizică și sport și management, precizând: „Ca antrenor de fitness, am acumulat numeroase certificări: TRX Suspension Training, TRX Functional Training, TRX Grup Training, Instructor Let’s Bands, Instructor Aerobic, Instructor Fitness EHFA. Am participat la diverse workshop-uri si convenții de fitness”.

„Ma bucur să fac ceea ce îmi place și să transmit mai departe energie, echilibru și orientarea spre un stil de viață sănătos”, a spus Irina Harpa, al cărei motto este: „Străduiește-te pentru progres, nu pentru perfecțiune”. 
 
Irina Harpa a punctat că orice doritor de fitness trebuie să fie îndrumat și supravegheat de un instructor calificat, întrucât acesta cunoaște toate efectele pe care le are fiecare exercițiu și fiecare sesiune de antrenament asupra clientului său.
Stie că fiecare persoană este diferită și, drept urmare, are nevoie de un antrenament specific.
 
„Nutriția – un plan alimentar personalizat – și odihna optimă joacă un rol important pentru atingerea obiectivelor, dar și mai important, pentru îmbunătățirea stării de sănătate a clientului. Pe mine, ca trainer, mă motivează să găsesc varianta de antrenament potrivită clientului, să îi ofer o stare de bine și să îl ajut să iasă din zona lui de confort”, a completat Irina Harpa.
 
În opinia ei, rezultatele vizibile vor apărea după 10-12 săptămâni, dacă antrenamentele sunt respectate, alimentația e corespunzătoare și odihna, suficientă.
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare