Sport

BRAŞOV. Grand Fitness Astra – calitate şi profesionalism. Cu instructorul Alex Baciu, despre fitness, nutriţie şi sănătate…

  • baciu1.jpg
  • baciu_3.jpg
 
Grand Fitness Astra, care-şi va începe în curând activitatea, este cel mai mare club de fitness din Braşov. În crearea conceptului s-a optat pentru furnizori internaționali recunoscuți, respectându-se cele mai înalte standarde de calitate. 
 
Reprezentanţii Grand Fitness Astra sunt preocupaţi de dezvoltarea și de introducerea celor mai eficiente și inovatoare tipuri de antrenamente, precum Cross Training, Fight Club, Spinning, RealRyder, dar şi de clase noi şi inovatoare de fitness.
 
„Avem bucuria de a lucra cu unii dintre cei mai buni instructori de fitness, antrenori personali, experți wellness, precum și cu cele mai moderne echipamente de forţă şi cardio”, a declarat Alexandra Profire, manager la Grand Fitness.
Este un lucru recunoscut, Grand Fitness deține cea mai completă echipă de traineri, performeri cu mare experiență, unii dintre ei sportivi de performanță, specializați în străinătate și cu practică internațională.
 
Alex Baciu este un membru de bază, având drept specializări: Instructor Power Step, Fitball şi Personal Trainer. Face sport de performanță de 15 ani, fiind campion național la rugby Under 21. La 18 ani, aşa cum ne-a relatat, a parcurs pregătirea pentru forțele speciale.

„Pentru mine, fitness-ul este un mod de viaţă, pe care, după părerea mea, ar trebui să ni-l însuşim cu toţii. Beneficiile fitness-ului sunt nenumărate, de la o stare de spirit mai activă şi mai energică, până la sănătatea şi aspectul mai frumos al corpului. Bineînţeles, fitness-ul, ca orice sport, trebuie echilibrat cu o nutriţie adecvată; punându-le cap la cap, acestea ne vor ţine departe de doctori şi medicamente şi vom păstra o greutate normală pentru corpul pe care îl avem. Prin urmare, vom fi mai sănătoşi”, a precizat Alex Baciu, care îşi îndrumă clienţii pentru un stil de viaţă mai sănătos şi echilibrat.

„Orice om care intră pentru prima oară în sala are nevoie de îndrumare în folosirea aparatelor de fitness, în executarea corectă a exerciţiilor fizice. Chiar dacă persoana respectivă vizionează tutoriale online sau citeşte despre anumite exerciţii, accidentările pot apărea imediat; de aceea, atât clienţii noi, cât şi cei vechi au nevoie de îndrumare din partea unui instructor de fitness/personal trainer certificat”, a mai spus Alex Baciu.
 
În ceea ce priveşte rezultatele, potrivit specialistului, aceastea se observă de la o săptămână la alta, fie că vorbim din punct de vedere motric sau estetic:
„Pentru o siluetă de invidiat, antrenamentul şi nutriţia fac diferenţa. Este posibilă pierderea a 3-5 kg în prima săptămână de antrenamente, pentru ca apoi corpul să se tonifice şi să obţinem unul de invidiat”.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare