Sport

BRAŞOV – GRAND FITNESS. Andreea Aiftimioaie – un instructor pentru… starea de bine!

 

Andreea Aiftimoaie face parte din marea familie Grand Fitness, având programate ore la noul centru deschis în cartierul Astra.

„Încă de la vârsta de 4 ani, părinţii au văzut în mine o persoană activă, aşa că au decis să mă înscrie la Clubul Sportiv Steagul Roşu din Braşov, la secţia gimnastică. Am participat la diverse competiţii şi am fost selectată la Centrul Olimpic de la Deva. Mai târziu, în şcoala gimnazială, am practicat handbalul şi mi-am făcut o pasiune din acest sport. Studiile le-am continuat în cu totul alt domeniu, am terminat Facultatea de Alimentaţie şi Tursim, însă sportul a rămas mereu pe primul loc, făcând aerobic şi step”, a declarat Andreea Aiftimoaie, care în anul 2015 a urmat cursurile de Instructor Fitness, pentru ca mai apoi să se specializeze în nutriţie, drept pentru care a obţinut diploma de Tehnician Nutriţionist. Tot din acel an activează şi ca instructor de aerobic şi Personal Trainer.

Andreei Aiftimoaie îi plac plimbările montane, călătoriile, practică schiul şi iubeşte fotografia şi natura.

„Ca şi persoană, sunt mereu motivată în tot ceea ce fac, mă regăsesc în sport, în zâmbete şi în buna dispoziţie, motto-ul meu fiind «doar lucrând în echipă poţi ajunge la îndeplinirea scopului». Pentru mine, sportul este strâns legat de starea de bine şi acest lucru vreau să îl transmit şi celor care vin la orele mele. Consider că sarcina unui antrenor nu este doar aceea de a antrena şi a consilia pe plan nutriţional, ci şi de a înţelege nevoile persoanei care apelează la mine, devenind astfel şi un bun psiholog”, a mai spus Andreea Aiftimoaie, care a subliniat că „practicarea cu regularitate a sportului creşte nivelul de endorfine din organism, creşte durata de viaţă, activează metabolismul, îmbunătăţeşte postura, te ajută să mănânci mai sănătos, menţine greutatea corpului în limite ideale, este un remediu eficient pentru insomnie, întăreşte sistemul imunitar”.

Chestionată despre avantajele practicării fitness-ului în combinaţie cu o nutriţie adecvată, Andreea Aiftimoaie a răspuns: „În primul rând, este vorba despre menţinerea greutăţii sub control. Într-o societate de consum în care timpul este tot mai redus şi în care necesitatea de viteză e tot mai mare, populaţia României tinde spre obezitate într-un ritm accelerat, aceasta datorându-se unui program alimentar haotic, unui program de muncă prelungit şi unui regim alimentar bazat pe fast-food şi pe semipreparate consumate în exces. Însă, dacă practicarea fitness-ului va fi în strânsă legătură cu o nutriţie adecvată, cu siguranţă te va disciplina, te va ajuta să adopţi un stil de viaţă sănătos şi vei conştientiza mai mult importanţa unei diete echilibrate şi sănătoase, ajungând la cele mai bune rezultate”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare