Sport

BRAȘOV – GRAND FITNESS. Albertfi Timea Erika: „Respir sport prin toți porii”!

 

Albertfi Timea Erika are 27 de ani și activează în domeniul fitness-ului de 5 ani. Este instructor la Grand Fitness Astra, membru al unei echipe extrem de apreciate.

„Înainte de a trece la fitness, am fost sportivă de performanță, practicând baschet (13 ani), handball, volei, karate, tenis de masă, etc. În prezent sunt atletă de CrossFit, practic acest sport de 2 ani și particip și la competiții, urmând să reprezint Grand Fitness la cea mai mare competiție din România. La prima competiție de CrossFit, din Miercurea Ciuc, am obținut locul 3, iar la a doua, din București, «Uzina Cup», am luat locul 1”, a relatat Albertfi Timea Erika. 
 
Ea a obținut diploma de instructor aerobic, personal trainer level 1 și level 2, a participat și la diferite workshop-uri: procedos platform 9, step dance, functional shape, lets bands, apărând, de asemenea, pe scene de fitness, cum ar fi convenția Move on și evenimentul Mișcarea face bine .
 
„Îmi place să citesc și să mă perfecționez permanent ca și instructor și om. Sunt adeptă a disciplinei, seriozității, dedicându-mă 110% în tot ceea ce fac. Un citat preferat pe care îl port mereu în gând, mai ales când am antrenamente grele, ar fi «Fă astăzi ce alții nu vor, să poți face mâine ce alții nu pot!”, a mai spus Albertfi Timea Erika.
 
Pentru ea, sportul înseamnă totul: „Respir sport prin toți porii. Corpul uman este făcut să se miște, nu să stea 8 ore la birou, în mașină, acasa pe canapea… Recomand minimum 3 antrenamente pe săptămână, un stil de viață activ și o alimentație echilibrată și sănătoasă”. 
 
De asemenea, Albertfi Timea Erika le-a transmis tuturor ce vor să facă fitness: „Încercați să faceți o obișnuință din a face mișcare și din a mânca sănătos, iar rezultatele vor veni. Încercați să consultați un profesionist în domeniul sportului/fitness-ului, să vă îndrume și să vă ajute în a vă atinge obiectivele propuse; optați pentru un antrenor personal care să vă îndrume, pas cu pas, să vă ajute cu alimentația și să vă corecteze eventualele probleme de postură”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare