Sport

BRAȘOV. Gheorghe Tadici: „După cum a decurs acest campionat, ar fi păcat ca echipa din Brașov să piardă locul 3”

 

Corona Brașov își joacă locul pe podiumul Ligii Naționale la handbal feminin acasă la Gheorghe Tadici, la Zalău, în ultima etapă a sezonului. Partida HC Zalău – Corona Brașov va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30. La aceeași oră va începe și confruntarea Dunărea Brăila – HCM Roman.

În condițiile în care mai are doar un punct avans, echipa antrenată de Bogdan Burcea și Dumitru Berbece are nevoie în această rundă de un rezultat identic cu cel al brăilencelor pentru a câștiga medaliile de bronz.

De partea cealaltă, cu un succes, HC Zalău ar putea urca pe poziția a opta, dacă HCM Rm. Vâlcea va pierde la Cluj.

„Prin prisma rezultatelor din acest sezon, a calității jucătoarelor, a condițiilor, Corona Brașov are prima șansă în meciul de sâmbătă. Este o diferență de valoare între cele două combatante. Totuși, având în vedere ceea ce s-a întâmplat în partida din tur (terminată la egalitate, 24-24 – n.r.), cred că ne putem «bate» de la egal la egal cu formația brașoveană. Va fi un meci interesant. Oricum, și la Brăila se poate întâmpla orice. Dunărea a pierdut acasă cu Rm. Vâlcea, iar Romanul este o grupare care poate învinge în acest joc. Să nu uităm că Brașovul este formația care a decis campionatul, care a învins-o pe HCM Baia Mare. Apoi, având în vedere modul în care a decurs campionatul și faptul că a stat mult timp pe poziția a treia, Corona merită medaliile de bronz. Clubul, jucătoarele, staff-ul tehnic au făcut eforturi și merită aceste medalii. Ar fi păcat să piardă locul trei, dar dacă se va întâmpla este doar vina lor, pentru ceea ce au făcut în meciul din etapa trecută cu Brăila”, a declarat tehnicianul grupării din Zalău, Gheorghe Tadici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button