Sport

BRAȘOV. Fotbaliștii de la Colțea 1920 pregătesc returul Ligii 4 în Bulgaria

 

Fotbaliștii de la Colțea 1920 Brașov pregătesc returul Ligii în Bulgaria, la Balcic, unde efectuează un cantonament.

După ce în primele zile au efectuat antrenamente fizice, pe plajă, sub comanda preparatorului fizic spaniol Sergio Ranera, luni puștii de la Colțea 1920 au susținut și primul meci amical. Echipa antrenată de Liviu Nicolae a trecut cu 2-1 de formația U19 a clubului Cerno More Varna, golurile grupării de la poalele Tâmpei fiind marcate de Alexeev și Gherasim.

„A fost primul joc amical pentru noi, însă sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor. Venem după trei zile cu încărcătură fizică iar băieții au răspuns pozitiv. A fost un meci controlat de noi, chiar dacă am primit o replică foarte bună. Ma bucur că întâlnim adversari cu asemenea agresivitate in joc”, a declarat antrenorul Liviu Nicolae.

Directorul general Marian Ivan, care a asistat la partidă alături de președintele Ciprian Jurubescu, a punctat: „Trebuia să fim alături de acești copii. Se formează un grup frumos și sunt foarte încrezător pentru viitor. Avem parte de condiții excelente în Bulgaria. Meciul s-a jucat pe o vreme superbă. Au fost 16 grade. Am mai discutat și individual cu jucătorii, sunt încă tineri și vrem să le fim alături în orice consideră necesar. Ei sunt receptivi și vor crește frumos în acest proiect foarte sănătos”.

Joi, de la ora 15.00, Colțea 1920 Brașov va juca un nou meci amical, cu Chernomorets Balcic, ocupanta locului 7 în eșalonul secund al Bulgariei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare