Sport

BRAȘOV. Fostul mare „stegar” Marian Ivan, director general la Colțea 1920

 

Marian Ivan, fostul mare jucător al defunctei FC Brașov, este noul director general al clubului Colțea 1920 Brașov și al Academiei Celta Brașov.

„Sunt fericit că Marian Ivan a ales să se alăture proiectului nostru. Pentru mine, este clar că facem lucrurile bine, dacă un fost fotbalist de calibrul lui Marian Ivan a venit lângă noi. Cu experiența acumulată în fotbal, Marian Ivan este un câștig pentru orice club de fotbal din România și nu numai. Sunt convins că împreună vom da o altă dimensiune acestui proiect”, a declarat președintele clubului Colțea 1920 Brașov, Ciprian Jurubescu.

La rândul său, Marian Ivan a precizat: „În ultimele săptămâni am fost aproape de acest club și de Academie. Am urmărit cu atenție tot ce se întâmplă și pot spune că lucrurile se desfășoară într-un mod profesionist. Am luat hotărârea de a mă alătura acestui proiect și sunt convins că putem face lucruri foarte frumoase la Brașov. Am găsit un club care are toată piramida formată, iar în vârful ei se află o echipă de seniori care are o medie de vârstă foarte scăzută. Să faci parte dintr-un club și să ai șansa să debutezi într-un joc de seniori la vârsta de 17 ani este un lucru extraordinar. Ne propunem să formăm jucători, dar ne dorim să avem evoluții foarte bune cu toate echipele din cadrul clubului. Academia este extrordinară. Se fac antrenamente moderne, există antrenor de portari, există preparator fizic, coordonatorul spaniol supraveghează tot ce se întâmplă la antrenamente și face cursuri cu antrenorii din cadrul clubului. Ceea ce se întâmplă aici la Brașov se aseamănă cu ceea ce face Gică Hagi la Constanța. Eu apreciez foarte mult ceea ce face Hagi cu care am fost coleg la Mondialul din SUA. Am discutat de mai multe ori cu el pe această temă și cred că doar prin astfel de academii fotbalul românesc poate ajunge din nou la performanțele din 1994. Sunt multe cluburi din ligile superioare care nu au condițiile de la Colțea. Sunt fericit că am acceptat această provocare și sunt optimist că lucrurile vor funcționa foarte bine”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare