Sport

BRAȘOV. Florin Stângă, mesaj pentru contestatari: „Sunt convins că echipa aceasta se va numi FC Brașov într-un viitor apropiat”

Liga 4 se reia în week-end. AS „SR”, meci cu Aripile Brașov

 

După o lungă pauză, Liga 4 brașoveană de fotbal se va relua în week-end, când este programată prima etapă a returului.

Liderul AS „SR” Brașov va juca pe Stadionul „Tineretului” cu Aripile Brașov, grupare pe care în tur a învins-o categoric, cu 10-0.

„Suntem pregătiți și așteptăm să începem meciurile oficiale. A fost o perioadă lungă de pregătire, în care am muncit mult. Am avut și adversari valoroși în meciurile amicale și echipa noastră a făcut față. Mă bucur că am reușit să aducem jucători valoroși, atât tineri, cât și unii cu experiență. Nu avem voie să facem pași greșiți. Va fi un retur greu, în care sunt convins că adversarele vor da totul în meciurile cu noi. Mă bucură acest lucru. Cred că avem cel mai valoros lot din serie, dar trebuie să demonstrăm pe teren acest lucru. Consider că nici un meci nu e câștigat dinainte. Trebuie să tratăm foarte serios fiecare partidă”, a declarat antrenorul Florin Stângă, care a continuat: „Mai puțin contează numele pe care îl avem acum. Sunt convins că echipa aceasta se va numi FC Brașov într-un viitor apropiat. Vom demonstra că suntem cea mai valoroasă echipă din Brașov. Mă ambiționează faptul că suntem atacați din toate părțile. Le-am cerut băieților să se detașeze de tot ce se întâmplă. Președintele Vasile Dochița le-a spus că nu va fi nici o problemă. Noi trebuie să ne concentrăm doar pe fotbal”.

„A fost o perioadă bună de pregătire pentru noi. Cu mici excepții, și mă refer la jucătorii care s-au accidentat. Suntem alături de «Dumi» (Dragoș Dumitraș, cel care va fi operat, după ce a suferit o ruptură de ligamente – n.r.). Trece prin cele mai grele momente ale lui, dar e tânăr și are toată cariera în față. Pentru mine, e un nou început, la Liga 4. Va fi doar o perioadă scurtă, de câteva luni, până vom promova în Liga 3. Avem cea mai bună echipă și trebuie să ne impunem încă de la început. Momentan, lupta pentru promovare e strânsă, dar în etapele care vor urma trebuie să ne impunem și clasamentul se va «rupe». Nu cred că meciul de la Săcele, din ultima etapă, va decide promovarea. Ne vom detașa până atunci”, a menționat căpitanul Andrei Poverlovici.

„Mă bucur că am revenit la echipa unde am început junioratul. Ne dorim să începem campionatul cu dreptul, după care să ne atingem obiectivul și să promovăm. Cu Daniel Mutu am o relație foarte bună. Ne știm de ceva timp. Îmi dă sfaturi la fiecare antrenament, mă ajută”, a punctat și portarul Albert Popa.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare