Sport

BRAŞOV. Finala Ligii Naţionale la hochei pe gheaţă se va juca în sistemul cel mai bun din 5 meciuri

 

Actualul sezon al Ligii Naţionale la hochei pe gheaţă este unul în care orice pare posibil. După ce în debut li s-a permis celor de la CSM Galaţi să îşi amâne multe partide, acum, federaţia a decis să anuleze un meci din sezonul regulat, o premieră, pentru a începe mai repede play-off-ul.

Tot din cauza timpului limitat, prima reprezentativă trebuind să se reunească pentru Campionatul Mondial divizia I, grupa B, semifinalele LNH nu se mai joacă în sistemul cel mai bun din 7 meciuri, calificarea fiind decisă în cel mult 5 confruntări.

De aceeaşi soartă va avea parte şi finala mare, Biroul Federal decizând ca ultimul act să se joace tot în sistemul cel mai bun din 5 meciuri, care vor avea loc pe 19, 20, 22, 23 şi 25 aprilie, ultimele două dacă va fi nevoie.

În semifinale, după două meciuri, Corona este la egalitate cu Sport Club Miercurea Ciuc, 1-1. Următoarele două meciuri vor avea loc în Harghita, mâine şi vineri. Dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta se va juca pe 18 aprilie, sub Tâmpa.

În această situaţie, prima reprezentativă nu va avea parte de un stagiu de pregătire, urmând să plece pe 26 aprilie spre Estonia, Campionatul Mondial, divizia I, grupa B, fiind programat în perioada 28 aprilie – 4 mai.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare