Sport

BRAȘOV. FCSR Brașov, noua echipă a suporterilor „stegari”!!! „Ne dorim să fim continuatoarea FC Brașov”

 

FCSR Brașov este noua echipă de fotbal a suporterilor „stegari”. Noua societate este gata, iar acum se așteaptă răspunsul Asociației Județene de Fotbal în legătură cu eșalonul din care va porni la drum această grupare.

„Toate actele sunt gata, urmează să fie ales un președinte. Vor fi alegeri la care poate participa orice membru al asociației noastre. Avem lângă noi și oameni de fotbal, stegari, care se vor ocupa de partea sportivă. Am avut discuții și cu antrenori, cu jucători, dar momentan nu putem spune mai multe. Știm ce avem de făcut, rămâne să vedem în ce ligă vom fi înscriși. Am vorbit la AJF. Nu cerem nici un favor, cei de acolo vor decide unde vom evolua. Dacă AJF ne va înscrie în Liga 5, de acolo vom porni. Pot spune că vom avea un buget peste media Ligii 4, așadar ne vom «bate» pentru promovare, indiferent de eșalonul în care vom activa. Pentru viitor, când această formație va ajunge în Liga 3, va fi nevoie de mai mult, însă momentan avem un buget O.K. Sunt și câteva firme cae au venit lângă noi și ne vor oferi în fiecare lună o sumă de bani. În scurt timp, vom anunța și staff-ul tehnic, și oamenii din conducere. Noi vom face tot ce ține de noi să le asigurăm condițiile pentru desfășurarea activității. Ne-am dori să jucăm pe Stadionul «Tineretului», însă acest lucru nu ține doar de noi. Vom vedea”, a declarat președintele Ligii Suporterilor Stegari, Horațiu Culcear.

În legătură cu brand-ul FC Brașov, care va fi scos la licitație după declararea falimentului actualei societăți, președintele LSS a comentat: „Nu văd de ce altcineva să vină și să ia ceva ce este al nostru. Cu siguranță vom participa la licitație, după ce se va pronunța falimentul, întrucât vrem să fim continuatuarea FC Brașov”.

Interlocutorul a mai spus că știe și de existența altor proiecte fotbalistice în Brașov, fiecare fiind, însă, cu drumul lui.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare