Sport

BRAȘOV. Experiența Celta, UTILĂ în drumul promovării!

  • sterebona.png

Week-end-ul recent încheiat a decis, la nivel național, echipele promovate din Liga a IV-a în Liga a III-a.

A fost un sezon reușit pentru 2 foști colegi antrenori ai clubului nostru, Colțea Brașov – Celta Academy, care au sărbătorit cu o promovare alături de echipele unde activează.

Mihai Stere, 46 de ani, a antrenat la clubul nostru în sezonul 2019/2020, când s-a ocupat de echipa U19 în Liga Elitelor, iar apoi a plecat la Olimpic Zărnești cu care a reușit acum promovarea în Liga a III-a. Campioana județului Brașov, Olimpic Zărnești, a învins-o în barajul de promovare pe Inter Sibiu (campioana județului Sibiu) cu scorul general de 3-2 (1-1 în tur și 2-1 în retur).

„Este o bucurie mare pentru oraș, pentru suporteri. E o realizare pentru președintele clubului care așteaptă de 14 ani acestă promovare. Grupul de jucători de la Olimpic Zărnești a câștigat în fața individualităților de la Inter Sibiu. Perioada petrecută la Colțea 1920/Celta Academy Brasov a fost benefică în dezvoltarea mea pe plan profesional”, a declarat Mihai Stere, antrenor la Olimpic Zărnești și fost antrenor CS Colțea U19.

Dan Bona a reușit promovarea alături de campioana județului Hunedoara, Retezatul Hațeg, care a trecut în dublă manșă de campioana județului Caraș-Severin cu scorul general de 4-1 (4-1 în tur și 0-0 în retur). Bona a activat la Colțea/Celta în perioada 2018-2021 și a participat la unul din cursurile de perfecționare la Vigo, în Spania.

„A fost o dublă pentru promovarea în Liga a III-a, grea. Am plecat cu stângul în primul meci când ne-a condus adversaul, dar am reușit să întoarcem scorul, iar la final scorul a fost de 4-1, o diferență care s-a văzut și pe teren. În returul de la Caransebeș am preferat să nu riscăm prea mult, am avut cateva ocazii mari, dar suntem mulțumiți că ne-am atins scopul și ne-am calificat fără emoții. Am reușit să facem un oraș fericit, să scotem oamenii în stradă, ne-au așteptat și când am venit. Sunt mândru că am creat o emulație vizavi de fenomentul fotbal, pentru că la meciul de acasă am avut 1.500 de spectatori, printre care și Liviu Nicolae și Dan Ilieș. Mulțumesc pentru încrederea grupului Coltea 1920/Celta Academy și am o mare bucurie că, după 19 ani de antrenorat, datorită faptului că am participat la cursurile din Spania, că am lucrat la juniorii de la Celta U17 și cu Liviu Nicolae la SR Brașov, unde am fost aproape de promovare, mi-a schimbat total viziunea despre fotbal și metodele de pregătire”, a relatat Dan Bona, antrenor la Retezatul Hațeg și fost antrenor CS Colțea 1920 Brașov.

De la Colțea au primit felicitări și foștii colegi Marius Nicodim și Levente Mihok, care acum sunt jucători activi la Olimpic Zărnești. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare