Sport

BRAȘOV. ERSTE LIGA. Ultima necunoscută pentru careul de ași. Corona sau Gheorgheni? Semifinală românească

 

Doar seria Corona Brașov – ACSH Gheorgheni, din sferturile Erste Liga la hochei pe gheață, are nevoie de un meci decisiv. Disputa care va decide ultima semifinalistă va avea loc vineri, la Patinoarul „Olimpic”.

Celelalte partide din sferturile de finală s-au încheiat deja. Ujpest a trecut fără probleme de Dunaujvaros, 4-0, Ferencvaros a învins-o pe Fehervar Titanok, 4-2, iar Sport Club Miercurea Ciuc nu a avut emoții cu DEAC, 4-1.

Victoria celor de la Ujpest în meciul cu Dunaujvraos a schimbat configurația semifinalelor. În condițiile în care, conform regulamentului, Ferencvaros, prima clasată în Master Round, trebuie să întâlnească cea mai slab clasată grupare rămasă în competiție, „alb-verzii” se vor duela cu Ujpest.

Astfel, cealaltă semifinală va fi una românească. Învingătoarea seriei Corona Brașov – ACSH Gheorgheni o va întâlni pe Sport Club Miercurea Ciuc. Dacă aceasta va fi Corona, formația de la poalele Tâmpei va avea avantajul patinoarului propriu în seria care se va decide în sistemul cel mai bun din 7 meciuri. În cazul în care ACSH Gheorgheni se va califica, atunci ciucanii vor începe semifinala acasă și ar avea un eventual meci decisiv tot în fața propriilor fani.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare