Sport

BRAȘOV. Erik Gulacsi ar putea deveni cetățean de onoare. „Avem datoria să îi acordăm acest titlu”

  • erik.jpg
 

Alpinistul Erik Gulacsi ar putea fi declarat cetățean de onoare al Brașovului. Titul i-ar putea fi acordat post-mortem alpinistului decedat la doar 13 ani în avalanșa din Munții Retezat. Propunerea a fost făcută de consilierul local UDMR Toro Tamaș și s-ar putea concretiza în ședința de luna viitoare a CL. Erik Gulacsi devenea la 12 ani cel mai tânăr alpinist din Europa care a ajuns pe Vârful Aconcagua (6.962 de metri).

„Am avut doi copii de perspectivă mondială în acest sport. Copiii aceștia au reușit lucruri incredibile și, pe lângă toate performanțele lor, au făcut imagine județului nostru. Cei din Râșnov i-au acordat tilul de cetățean de onoare Dor Getei Popescu, noi aveam datoria de a face același lucru în cazul lui Erik, care era brașovean. Trebuia să fac această propunere. Este trist, dar măcar acum să îi apreciem meritele. Nu prea avem multe ramuri unde țara noastră să se poată mândri cu performanțele lui Erik”, ne-a declarat Toro Tamaș.

CITEȘTE ȘI:

Update. BRAȘOV – TRAGEDIE. Erik Gulacsi era un alpinist de mare viitor!!!…

TRAGEDIE! Tânăra alpinistă râșnoveancă Dor Geta Popescu,ucisă de avalanșa din Retezat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare