Sport

BRAȘOV. E oficial. Sepsi Sf. Gheorghe va juca pe „Tineretului” în Liga 1. „Am refăcut gazonul, se lucrează în continuare la arenă”

 

Stadionul „Tineretului” va fi gazda formației Sepsi Sf. Gheorghe în viitoarea ediție a Ligii 1 la fotbal.

Oficialii covăsneni au anunțat că vor investi în jur de 15.000 de euro pentru ca arena să ajungă la standardele necesare pentru găzduirea meciurilor din primul eșalon.

„Avem deja un document oficial din partea Primăriei că e de acord să disputăm la Brașov meciurile noastre de pe teren propriu. În zilele următoare, înainte de prima etapă, urmează să fie și o ședință a Consiliului Local pentru a obține și avizul acesta, dar în proporție de 99,99% vom începe sezonul la Brașov. Am pornit deja lucrările pentru a aduce arena la standardele necesare. Am refacut gazonul, astăzi se lucrează la turnicheți, până la sfârșitul săptămânii intrăm și la vestiare”, a declarat pentru gsp.ro Laszlo Dioszegi, patronul grupării Sepsi Sf. Gheorghe.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare