Sport

BRAȘOV. Doar fanii au fost la înălțime în meciul cu Debrecen – Galerie foto

  • 7_200757.jpg
  • 4_200754.jpg
  • 6_200756.jpg
  • 3_200752.jpg
  • 2_200755.jpg
  • 5_200753.jpg
 

De foarte mult timp tribunele Patinoarului „Olimpic” din Brașov nu au mai fost atât de pline ca la meciul de aseară cu Debrecen din Liga Mol la hochei pe gheață.

Aproape 2.000 de oameni au venit să vadă confruntarea cu maghiarii, probabil și pentru că acesta a avut și un puternic impact social. Cu ocazia acestei partide, oficialii grupării Corona au organizat ediția 2015 a „Teddy bear toss”, sau „De sărbători dăruiește un zâmbet” cum au numit-o ei. Brașovenii au venit la meci dotați, fiecare având mai multe jucării de pluș care urmau să fie donate copiilor defavorizați cu ocazia sărbătorilor de iarnă. 

Din păcate, „lupii” nu s-au ridicat la nivelul oamenilor care i-au susținut ca în vremurile bune. Corona Brașov nu a jucat mare lucru, deși băieții lui Otto Keresztes ar fi avut ocazia, printr-o evoluție de calitate, nu neapărat încununată și cu un succes, să își asigure și pe viitor un astfel de public entuziast. Oaspeții au profitat din plin de prestația alor noștri și au câștigat lejer, 5-1, un meci în care nu au avut nici o emoție. Vincze a marcat în minutul 4 singurul gol al primei reprize. Apoi, în primele șase minute ale reprizei a doua, Kaskov, Berta și Dancsfalvi au dus scorul la 4-0 pentu oaspeți și partida era jucată. S-a făcut 5-0 în minutul 45, gol Vaszjunyin, dar oamenii așteptau răbdători reușita brașovenilor pentru a putea arunca pe gheață jucăriile de pluș. Și aceasta a venit în minutul 48, marcator M. Biro, ajutat de O. Biro și G. Biro.

Pentru Corona urmează meciul de diseară cu Dunaujvarosi Acelbikak și apoi ediția 2015-2016 a Cupei României la hochei pe gheață, care va debuta joi la Gheorgheni. 

FOTO: Facebook Corona Wolves


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button