Sport

BRAȘOV. Directorul USR-ist al CSM Corona, luat ÎN VIZOR de PNL! RAPORT…

 

Și Adrian Codreanu, consilier local PNL, a avut o interpelare cu „săgeată” către CSM Corona Brașov, ca și colegul său de partid, viceprimarul Sebatian Rusu – CORONA BRAȘOV. Primarul Coliban, arătat cu degetul! Viceprimarul Rusu dorește repunerea lui Cernica în funcția de șef al secției de hochei! Argumentele prezentate….

Adrian Codreanu l-a luat „la țintă” pe Radu Miclăuș (foto), directorul clubului susținut din banii Municipalității, un simpatizant al USR, precizând: 

„Doamnelor și domnilor consilieri, domnule primar, doamnă Liliana Dincă, în calitate de șef al Serviciului Resurse Umane din Primaria Brașov,

Având în vedere numeroasele informații apărute în spațiul public privind nereguli și acte de indisciplină care au fost săvârșite de directorul Clubului Sportiv Municipal Corona Brașov, precum și faptul că acesta se află în perioada de probă de „cel mult 120 de zile calendaristice”, conform Codului Muncii, solicităm Serviciului Resurse Umane din Primăria Brașov un raport complet al activității domnului director.

La acest raport solicităm să fie atașate toate documentele legate de perioadele în care domnul director a lipsit de la locul de muncă, adică 3 săptămâni în perioada sărbătorilor de iarnă, respectiv 15 decembrie-6 ianuarie, și perioada 19-27 ianuarie. Când spunem documente, ne referim la referate, delegații, ordine de deplasare, cereri de concediu etc. Vrem să știm cine i-a aprobat lipsa de la locul de muncă. De asemenea, în realizarea acestui raport să fie luate în calcul toate zilele lucrătoare în care directorul de la Corona nu s-a aflat la locul de muncă cu toate documentele necesare în acest sens.

În plus, solicităm ca în raport să ne fie prezentate cum a fost posibil ca în timpul programului de lucru, directorul de la Corona să fie surprins în repetate rânduri frecventând piscina de la Sala Sporturilor. Acesta este exemplul pe care îl dă subalternilor dânsului?

Solicităm ca acest raport să ne fie prezentat integral, în timp util, pentru ca la următoarea ședință ordinară a Consiliului Local să fim în cunoștință de cauză în luarea unei decizii.

Clubul Corona este o instituție publică ce își desfășoară activitatea în subordinea noastră, a Consiliului Local, și considerăm că faptele ce se petrec acolo impun luarea unor măsuri din partea noastră”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare