Sport

BRAȘOV. De la Corona, la Inzell…

 

Trei dintre patinatorii de viteză ai CSM Corona Braşov, şi anume Mihaela Hogaş, Roxana Manolache şi Cosmin Nedelea, împreună cu antrenorul Bogdan Stănescu, se vor antrena timp de o lună în Germania, la Inzell. 

Pentru acest stagiu, care a devenit deja obişnuinţă în programul anual al sportivilor de la patinaj viteză, antrenorul Bogdan Stănescu a programat atât antrenamente pe gheaţă, dar şi multă pregătire fizică.

„Suntem în primul stagiu în care facem şi pregătire specifică pe gheaţă. Din păcate, este primul stagiu, pentru că din cauza pandemiei, în vară nu am putut să ne pregătim specific pe pista de gheaţă de 400 metri. Sper să recuperăm repede şi să intrăm în normal. În acest cantonament ne concentrăm pe un volum mare de antrenamente, atât specific pe gheaţă, cât şi prin pregătirea fizică pe bicicletă, alergare şi forţă, a spus antrenorul Coronei potrivit unui comunicat de presă. 

Bogdan Stănescu a subliniat că este nevoie de multă pregătire, având în vedere că obiectivele pentru sezonul care va urma sunt mari: „Suntem toţi conştienţi că este nevoie de multă pregătire fizică, deorece ţintim către obiective mari şi în acest sezon, respectiv câştigarea unor noi medalii în cupele mondiale şi câştigarea Campionatului Naţional”. 

În stagiul de pregătire de la Inzell, patinatorii Coronei vor participa şi la două concursuri test.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare