Sport

BRAȘOV. Daria Bucur și Daciana Hossu, TRANSFERURI la o echipă de Liga Campionilor! / UPDATE. În ceea ce o privește pe Bianca Bazaliu…

 

UPDATE. Bianca Bazaliu este o altă handbalistă importantă din lotul Coronei Brașov picată victimă în cazul controversatului tratament cu laser. „Tricolora” se pare că și-a dat acceptul pentru a evolua la Gloria Buzău, deși și Minaur Baia Mare a curtat-o. Altfel, în ceea ce o privește pe Cristina Laslo, pare greu de crezut, totuși, că va merge la Gloria Bistrița, așa cum se vehiculează.

………………………………………………………………………………………………….

Multe dintre handbalistele Coronei Brașov așteaptă decizia ANAD privitoare la durata suspendării lor în cazul încălcării regulamentului internațional antidoping, care va fi anunțată, probabil, săptămâna viitoare.

Destule au oferte tentante, iar în cazul în care vor primi între 6 luni și un an de suspendare sau le vor fi „înghețate” pedepsele vor semna pentru noi echipe.

Dacă despre Sorina Târcă s-a vehiculat că ar pleca la Buducnost Podgorica, iar Eliza Buceschi ar reveni la Baia Mare, acolo unde antrenează tatăl ei, Daria Bucur (foto) și portărița Daciana Hossu sunt dorite de Oltchim Rm. Vâlcea, aşa cum a informat Digi Sport.

Potrivit preşedintelui Florin Verigeanu, formaţia din Vâlcea mizează în sezonul viitor pe un buget de 2 milioane de euro, din care 1.5 milioane vin de la Consiliul Local și Consiliul Județean, iar restul din sponsorizări.

În ceea ce privește Corona Brașov, se știe că va activa în Divizia A în stagiunea viitoare, având obiectivul de a promova în Liga Națională cu noua antrenoare, Simona Gogârlă, și cu un lot extrem de tânăr.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare