Sport

BRAŞOV. Daniel Bona: „În play-out va fi pe viaţă şi pe moarte, dar am încredere că ne putem îndeplini obiectivul”

 

Unirea Tărlungeni continuă pregătirile pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, Seria a 2-a, în care echipa antrenată de Daniel Bona se va lupta pentru evitarea retrogradării.

Tărlungenenii au avut trei victorii, 2-1 cu Hărman, 2-1 cu Miercurea Ciuc şi 2-0 cu Naţional Sebiş, şi o remiză, 1-1 cu Ştefăneşti în amicalele disputate până acum, iar Daniel Bona este încrezător că formaţia îşi va îndeplini obiectivul.

„Au fost ceva schimbări în lot. Au plecat Muţiu, Dâlbea, Chirciu şi Dănălache, dar am reuşit să îi aducem pe Perianu, portar de la Juventus Bucureşti, pe Damian, atacant de la Hărman şi pe Potecu, fundaş central de la Baia Mare. Sunt mulţumit de ceea ce am la dispoziţie. Am avut parte de un cantonament util la Tuşnad, unde au fost cele mai bune condiţii. Ne-am pregătitit bine în această iarnă şi sunt încrezător că ne putem îndeplini obiectivul. Nu va fi uşor, mai sunt 8 jocuri din sezonul regulat din care trebuie să adunăm cât mai multe puncte, după care va urma play-out-ul, unde va fi pe viaţă şi pe moarte. Este important că oamenii din conducere sunt alături de noi şi că băieţii sunt cu banii la zi. Nu se întâmplă aşa ceva la multe echipe din România”, a declarat antrenorul Daniel Bona.

Până la primul meci oficial, cel de pe 27 februarie, cu Rm. Vâlcea de pe teren propriu, Unirea Tărlungeni va mai susţine două partide amicale, sâmbătă, acasă, cu Afumaţi şi pe 20 februarie, în deplasare, cu SCM Piteşti.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button