Sport

BRAȘOV. Dana Haralambie, poate mâine… / Austria, LA PUTERE!

 

În etapa de astăzi din Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile de la Râșnov, România n-a avut nici o reprezentantă la start (amănunte, aici: BRAȘOV. Dana Haralambie, SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ).

Concursul a fost adjudecat de austriaca Chiara Hölzl. Pe locul secund s-a situat Katharina Althaus, din Germania, pentru ca a treia să fie o altă austriacă, Eva Pinkelnig. Două dintre marile vedete ale acestei discipline, japoneza Sara Takanashi și norvegianca Maren Lundby, au terminat pe locurile 4, respectiv 5.

Clasamentul general al Cupei Mondiale a suferit modificări la vârf. Astfel, lider a devenit Chiara Hölzl – 570 de puncte, la o singură lungime în spate fiind conaționala Pinkelnig. Maren Lundby a căzut pe trei, cu 555 de puncte acumulate.

După concursul de mâine de pe Valea Cărbunării, top 3-ul competiției elitelor se poate schimba din nou. În ceea ce ne privește, așteptăm ca Dana Haralambie să treacă peste toate problemele din ultima vreme și să puncteze iar în Cupa Mondială, dar pentru asta dinamovista trebuie să termine întrecerea în top 30.

Foto: Facebook Ski Râșnov, podiumul concursului de astăzi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button