Sport

BRAȘOV. Cristina Laslo, gata de meciul cu CSM București. „Ne dorim să câștigăm, așa cum ne dorim cu orice adversar”

 

Corona Brașov a remizat ieri, în deplasare, cu Minaur Baia Mare, în etapa a noua a Ligii Naționale la handbal feminin (detalii aici: BRAȘOV. Corona, PUNCT IMPORTANT obținut la Baia Mare. Urmează ȘOCUL cu CSM București).

Deși echipa lui a condus la pauză cu 15-12, tehnicianul Ion Crăciun a menționat că este mulțumit cu punctul obținut: „După cum au decurs lucrurile, sunt mulțumit cu egalul, pentru că noi am greșit în situații foarte bune de a marca. În momentul în care am fost șase contra șapte, am avut situații clare de finalizare, dar ne-am grăbit. Se vede tinerețea unora dintre fete, însă mă bucur că-și doresc și că se bat. Acesta este primul pas pe care l-am făcut la Brașov, e drept, după un an de zile. Avem obiectiv locurile 1-6. Înainte să începem competiția, toată lumea ne dădea pe 8-9. Selecția asta nu este făcută întâmplător. Se muncește serios la Brașov…”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

„Nu sunt mulțumită cu egalul, pentru că eu îmi doresc întotdeauna victoria, mai ales în deplasare. Le-am condus toată prima repriză pe rivale și am crezut că putem lua cele trei puncte. Se putea și invers, dar eu îmi doresc pentru echipa mea victorie în orice meci şi să fim cât mai sus la final de campionat. Cu CSM București, miercuri, ne dorim să câștigăm, așa cum ne dorim cu orice adversar. De asemenea, îmi doresc, dacă merg la Campionatul Mondial, să ne simțim bine pe  teren, să facem o figură frumoasă, să arătăm ca o echipă puternică și să încercăm o calificare la Jocurile Olimpice”, a menționat și Cristina Laslo.

De partea cealaltă, Costică Buceschi, tehnicianul formației din Baia Mare, a opinat: „Sunt mulțumit cu egalul, dar mi-aș fi dorit mai mult. Ținând cont ce s-a întâmplat pe parcursul meciului, egalul este foarte bun pentru noi. Am început timorați, am jucat foarte prost pe faza de atac, iar la pauză am schimbat puțin și turația, și discursul, iar acest lucru s-a văzut. Am forţat 7 cu 6, am dat câteva goluri de-afară prin Lisewska. Trebuie s-o felicit, pentru că este primul ei meci adevărat în sezonul ăsta și ne-a ajutat. Cred că am fi avut o șansă mai mare dacă la 25-23 marcam atacul acela și ne duceam la trei goluri. Trebuie să ne mulțumim cu ceea ce am reușit, pentru că am obținut un punct mare în fața unei echipe care este mult, mult peste noi, din toate punctele de vedere. Fetele s-au autodepășit”.

FOTO: Facebook Corona 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare