Sport

BRAȘOV. Crema sportului românesc, invitată în Poiană

 

Asociaţia de Turism Poiana Braşov în parteneriat cu Clubul Sportiv Dinamo Braşov organizează astăzi în staţiune prima ediţie a turneului de judo Kids Judo Cup. „Din reuşita acestui eveniment ne dorim să se nască o frumoasă tradiţie pentru anii următori, redând în acest fel valoarea cuvenite acestei discipline sportive. Avem ca invitaţi de onoare personalităţi de marcă din lumea sportului, precum Elisabeta Lipă – cea mai bună canotoare a secolului, conform Federaţiei Internaţionale de Canotaj, şi actualul ministru al Tineretului şi Sportului, George Cosac – preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Alina Dumitru – medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing în 2008, multiplă campioană europeană şi medaliată cu bronz la campionatele mondiale, Mihai Covaliu – preşedintele Federaţiei Române de Scrimă, Florin Berceanu – antrenorul lotului olimpic de Judo Fete, Monica Iagăr, Adrian Croitoru –campion european la Judo în 2000 şi nu în ultimul rând Simona Halep, numărul 2 în tenisul feminin internaţional”, se arată în comunicatul de presă la organizatorilor.

Turneul care are loc în Sala Nato a Hotelului Piatra Mare din Poiana Brașov reuneşte copii din categoriile de vârstă U14, U12, U10, U8, U7 şi U6 de la mai multe cluburi din ţară, care vor vor concura pentru „Trofeul Poiana Braşov”, pe categorii de vârstă și pe greutate. Concursul este individual, conform Regulamentului Federației Române de Judo. După proba cântarului, de la ora 10.00, se dă startul competiţiei. Se vor acorda medalii şi diplome pentru locurile I – III la individual.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare