Sport

BRAȘOV. Cosmina Cozma: „Este o onoare să joc în tricoul Coronei”

 

Cosmina Cosma este de astăzi handbalista Coronei Brașov, ea semnând un contract pe un an cu opțiune de prelungire pe încă un sezon.

„Mă bucur că am ajuns la Corona, mă simt onorată să pot juca în tricoul acestei echipe, pentru că îmi doresc să fac performanţă, iar la Braşov cu siguranţă se va întâmpla acest lucru. Sper să fiu sănătoasă şi să pot ajuta echipa să îşi îndeplinească obiectivele”, a declarat jucătoarea.

La rândul său, președintele secției de handbal a clubului de la poalele Tâmpei, Ioan Preda, a comentat: „Negociem de ceva vreme şi sunt bucuros că am reuşit să facem mutarea şi să obţinem semnătura ei. Am convingerea că ne va ajuta în noul proiect. Este o jucătoare care mai are multe de spus în handbal. Nu este ultimul transfer din această vară”.

„Am reuşit să transferăm o jucătoare de perspectivă, un inter stânga care poate juca oriunde la lina de nouă metri şi care suntem convinşi că ne va ajuta foarte mult. Suntem în continuare în discuţii cu mai multe jucătoare şi sperăm ca în cel mai scurt timp să definitivăm lotul”, a menționat președintele clubului, Liviu Dragomir.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. TRANSFER. Corona a înregimentat-o pe Cosmina Cozma


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare