Sport

BRAŞOV. Corona, victorie şi cu Ferencvaros. Ungurii au avut probleme cu noul coronavirus

 

Corona Braşov şi-a continuat parcursul perfect din startul sezonului Erste Luga la hochei pe gheaţă şi a reuşit a 5-a victorie în tot atâtea meciuri jucate în Ungaria.

Aseară, „lupii” au trecut de Ferencvaros, grupare care însă nu a putut folosi şapte hocheişti, toţi fiind suspecţi de infectare cu noul coronavirus, după cum a anunţat pagina oficială a competiţiei. Astfel, gazdele s-au prezentat cu doar 14 hocheişti.

Corona s-a impus cu 6-4 (Klempa 2, Trancă, Finucci, Carlson, Zs. Molnar / G. Nagy, Karmeniemi, Hodgman 2) şi este singura echipă care nu a pierut până acum în Erste Liga. Cu 11 p, echipa de la poalele Tâmpei e prima în clasament.

„Ştiam că Fradi va avea o «bancă» scurtă, dar şi în aceste condiţii au lupta şi ne-au pus probleme. Am luat cele trei punctem dar modul în care am jucat în anumite perioade nu ne mulţumeşte”, a declarat tehnicianul Dave MacQueen conform ersteliga.hu.

Vestea proastă este că Radim Valchar a suferit o fractură de piramidă nazală şi va fi indisponibil în perioada urmăroare.

Pentru „lupi” urmează meciul cu Dunaujvaros, programat pe mâine seară.

FOTO: www.ersteliga.hu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare