Sport

BRAȘOV. Corona, victorie la Brăila

 

Fără Hotea, Buceschi și Tătar, care au acuzat probleme medicale, Corona Brașov a reușit în această seară să se impună în fața unei echipe în fața căreia avea un adevărat complex, Dunărea Brăila.

Brăilencele s-au impus în precedentele cinci meciuri, însă în această seară fetele antrenate de Dragoș Dobrescu au făcut un meci bun și au reușit o victorie frumoasă, 32-26. Succesul nu are însă și o importanță pentru brașovence, care rămân în partea a doua a ierarhiei, pe locul 8, cu 36 p, la egalitate cu CSM Roman.

Duelul de la Brăila a fost controlat de Corona, care a fost mai mereu în față. Echipa noastră, cu Tiron și Sorina Târcă în zi excelentă, a pornit tare și s-a desprins repede la 8-4. Gazdele au revenit în partea a doua a primei reprize și au egalat la 13 și la 14, însă formația noastră a intrat în avantaj la pauză, 15-14, Târcă marcând în superioritate. Partea secundă a avut o desfășurare asemănătoare. Corona și-a conturat un avans de trei lungimi, 17-14, 18-15, 19-16 și 21-18, după care gazdele au revenit și au egalat la 22. Din acel moment, Târcă și Tiron au marcat la foc automat, iar Dunărea nu a ținut ritmul. Finalul a fost unul liniștit, Corona s-a desprins decisiv și s-a impus cu 32-26. Din păcate, Alina Czeczi s-a accidentat după ce a „aterizat” pe cot și a ajuns la spital. Și Bianca Tiron a avut de suferit după ce a fost lovită de o adversară, însă jucătoarea Coronei este O.K.

„Putem spune, fără să greşim, că a fost un meci câştigat datorită atitudinii şi implicării totale. S-a văzut la fete dorinţa de a juca, determinare, şi asta m-a bucurat, în primul rând pentru ele, pentru că aveau nevoie să facă un asemenea meci în care să le iasă jocul. Le-am felicitat din tot sufletul pentru ce au arătat astăzi şi sper să reuşească să se menţină pe aceeaşi linie şi în ultimele două partide, care au rămas până la finalul campionatului”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu. 

Au marcat pentru Corona: Tiron – 10 g, S. Târcă – 9 g, Ciuciulete și Bucur – câte 4 g, Chiper – 3 g, Chiricuță – 2 g.

FOTO: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare