Sport

BRAȘOV. Corona, un nou început. Echipa de fotbal a clubului brașovean s-a reunit cu multe nume importante în lot – GALERIE FOTO

  • szabo_11.jpg
  • cosfor.jpg
  • corona1_9.jpg
  • corona2_4.jpg
  • corona3_2.jpg
  • santa_2.jpg
 

CSM Corona Brașov va fi, cu siguranță, principala candidată la câștigarea Ligii 4 brașovene și, mai apoi, la promovarea în Liga 3.

Totul, dacă Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal va decide să primească formația în Liga 4, însă după toate probabilitățile, nu vor fi probleme în acest sens.

La 5 ani de la desființarea și dcezafilierea echipei care a ajuns până în Liga 1, Corona are din nou formație de fotbal seniori. Adrian Szabo, coordonatorul secției de fotbal de la clubul CSM Corona Brașov va lucra alături de antrenorii Lucian Petre și Călin Moldovan. Andrei Șanta va fi antrenorul responsabil cu portarii, în timp ce Vicențiu Simon se va ocupa de pregătirea fizică.

Cu formația de la poalele Tâmpei au semnat fotbaliști importanți ai Brașovului, printre aceștia fiind Mugurel Buga, Marian Constantinescu, Rareș Forika, Radu Leonte sau Marius Burlacu.

CSM Corona Brașov va avea o colaborare cu CSS Brașovia, de unde vor veni probabil câțiva tineri.

Primul antrenament, condus de noul staff, a avut loc în această seară pe Stadionul „Carpați”. CSM Corona Brașov va juca meciurile de pe teren propriu din campionat pe Stadionul „Tineretului”.

Primul meci al echipei va fi un amical cu ACS SR Municipal Brașov, programat joi, de la ora 18.00.

„Era și timpul pentru un nou început. Avem în spate mai multe generații e copii, care își doresc să aibă modele. Ne dorim ca acești jucători, pe care îi avem acum, dar și cei care vor veni în viitor, să fie modele pentru juniorii noștri. Sunt nume importante ale fotbalului brașovean în lot, dar nu mă interesează ce au fost ei, ci vreau să vad cum pot să ajute această echipă”, a declarat Adrian Szabo.

Despre noua echipă, dar și despre obiectivele ei, Szabo a comentat: „Staff-ul tehnic va fi format din patru persoane, Lucian Petre, Călin Moldovan, Andrei Șanta și Vicențiu Șimon. Nu contează ordinea. Vrem să fim unici, să avem mai mulți antrenori. Eu mă voi implica în elaborarea procesului de pregătire. Dacă e nevoie, cobor și în iarbă. Nu ține de mine și nu mă gândesc dacă vom fi acceptați în Liga 4. Noi ne-am făcut treaba, vom vedea ce va fi. Dacă vom fi acceptați, doar prin muncă vom putea promova. Primul obiectiv este să fim pe locul 1 în iarnă. Vreau să luăm totul pas cu pas. Suntem la început, lucrurile mai scârțâi, dar va fi bine. Avem susținerea celor care pot să ajute din conducerea orașului și a clubului. Nu cred că vom duce lipsă de ceva. În lot sunt 22 de jucători, plus cei care vor veni de la Brașovia”.

Joi, de la ora 18.00, foștii „stegari” de la CSM Corona Brașov se vor duela, pe „Tineretului”, cu ACS SR, echipa înființată de fanii „stegari”. „Orice joc este binevenit. Eu nu șiu altceva. Este un joc ca oricare altul. Poate că este o ambiție pozitivă a mea. Atunci când Corona a solicitat un amical cu FC Brașov, nu s-a reușit. Atunci am fost în mijlocul evenimentelor. Încerc acum să repar. Nu cred că jucătorii de la Corona vor avea o primire ostilă. Vom juca pe același teren pe care evoluează și ei și e normal să ne acomodăm și noi cu stadionul”, a spus Szabo.

Mugurel Buga, care nu a participal la primul antrenament, a menționat: „Lotul e bun. Sunt șanse mari să promovăm la pas. Eu mă cunosc cu toți de aici. Meciul cu SR va fi special. Eu le doresc să promoveze, să ajungă unde își doresc. Eu sunt la Corona și vreau să vorbesc doar despre echipa mea. Sper să promovăm an de an, cel puțin până în Liga 2”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare