Sport

BRAŞOV. Corona, turneu în Croaţia

 

Corona Brașov va sus­ține ultimele teste înainte de startul noului se­zon al Ligii Naționale de hand­bal feminin.

Formația noastră a plecat astăzi în Croația, unde de vineri va începe un turenu amical la Koprivnica, la care vor mai participa echipa gazdă, ZRK Jagodina (Serbia) şi Moson­magyar­ovar (Ungaria).

Vineri, de la ora 21.00 (în România), Corona se va confrunta cu Podravka, iar sâmbătă va susţine două partide, cu formaţia ungară, de la ora 10.30, şi cu cea sârbă, de la ora 19.00.

Podravka Koprivnica este un punct important în cariera Marianei Târcă, care a cucerit cu formația croată Cupei Campionilor Europeni în 1995.

„Acolo m-am simțit extraor­dinar. Pentru prima dată am fost convinsă că meritele mele ca jucă­toare sunt răsplătite cu adevărat. Toată lumea de acolo încerca să mă facă să mă simt foarte bine, de la președintele clubului, până la antrenor și colegele de echipă. După atâția ani, croații nu m-au uitat și în fiecare an îmi trimit mesaje de ziua mea, de ziua soțului și a fetiței. La noi, românii, în loc să știm să ne ridicăm valorile, mereu găsim câte ceva negativ”, spunea Mariana Târcă într-un interviu pentru jurnalul.ro.

În această vară, Podravka s-a interesat de Sorina Târcă, însă interul a rămas la Corona Brașov.

Sezonul începe la Brașov

Noul sezon al handbalului românesc va începe duminică, la Brașov, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași” fiind programate meciurile pentru Supercupa României, la masculin și feminin.

De la ora 14.30, la masculin, Dinamo Bucureşti se va duela cu Politehnica Timişoara, pentru ca, de la ora 17.30 să începă confruntarea feminină SCM Rm. Vâlcea – CSM Bucureși.

Meciurile vor fi transmise de TVR1 și TVRHD.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare