Sport

BRAȘOV. Corona, perioadă cu meciuri din 3 în 3 zile. Primul hop, Baia Mare

 

După pauza competițională, pentru Corona Brașov urmează o perioadă complicată, cu meciuri din trei în trei zile.

Mâine, de la ora 11.00, formația antrenată de Ion Crăciun va juca la Baia Mare în runda a noua a Ligii Naționale la handbal feminin. Apoi, miercuri, la Brașov va veni CSM București. Va urma, pe 9 noiembrie, manșa tur a duelului cu Gloria Bistrița din turul 3 preliminar al Cupei EHF, pe 13 noiembrie formația noastră va juca la Slobozia în Liga Naținală, iar pe 17 noiembrie va avea loc returul cu Bistrița din Cupa EHF.

„Am pregătit această perioadă cum am putut mai bine. Este important, însă, ca dincolo de aspectul tehnico-tactic, să reuşim să le menţinem pe fete cu un tonus bun, să reuşim să le recuperăm bine pentru a aborda aceste partide cu cea mai bună formulă de echipă, în funcţie de ceea ce se întâmplă pe teren. Începem să simţim presiune, pentru că ne dorim cu toţi să obţinem multe, însă acest lucru se întâmplă la toate echipele, nu doar la Corona”, a declarat tehnicianul Ion Crăciun, care a vorbit și despre meciul cu Minaur Baia Mare: „Jucăm pe terenul unei echipe care a făcut meciuri bune şi care poate pune probleme. Trebuie să intrăm foarte mobilizaţi şi concentraţi, pentru că este important să aducem puncte de afară. Am studiat adversarul, la nivel teoretic ştim ce trebuie să facem, acum sperăm ca şi fetele să aplice în teren, ceea ce le spunem de pe margine”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button