Sport

BRAȘOV. Corona, PASUL din etapa a 4-a!!! Ce a spus antrenorul Ion Crăciun?!…

 

După 3 etape disputate în Liga Națională de handbal feminin, două echipe au maximum de puncte, campioana en-titre CSM Rm. Vâlcea (golaveraj 81-58), care joi seară a făcut scor cu Măgura Cisnădie, 25-15, și Corona Brașov (82-63).

În runda a 4-a a competiției, Corona Brașov se va confrunta sâmbătă, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu SCM Slatina, o formație care a acumulat un singur punct până în prezent, fiind pe a 12-a poziție (din 14) a ierarhiei.

Înaintea acestei partide, în care brașovencele pornesc, clar, cu prima șansă, antrenorul Ion Crăciun a relatat: „Slatina este o echipă periculoasă, pentru că se bate să nu se înfunde în partea periculoasă a clasamentului şi asta o face să se agaţe de orice greşeală pe care o simte la advdersar. Din acest motiv, noi trebuie să fim foarte atenţi pentru a nu fi prinşi în ofsaid. Sperăm ca Sorina Târcă să nu aibă nimic foarte grav în urma accidentării de la genunchi şi să revină repede alături de fete”.

Despre partida câștigată de Corona la Bistrița (detalii, aici: VICTORIE CONVINGĂTOARE. Corona se impune la Bistrița și rămâne neînvinsă), Ion Crăciun a precizat: „Am făcut un joc foarte bun, fetele m-au surprins tare plăcut prin felul în care au luptat, ca o echipă, şi sper să reuşim să păstrăm acelaşi ritm şi aceeaşi atmosferă cât mai mult timp. Mă aşteptam să fie determinate, dar ceea ce au arătat ele pe teren la Bistriţa este ceea ce îmi doresc să văd în continuare meci de meci”.

„În curând urmează o pauză competiţională, timp în care sperăm să reuşim să le avem pe teren şi pe jucătoarele străiine care nu au putut evolua până acum. Avem nevoie să intre şi jucătoatele străine, pentru a avea dubluri pe posturi, ca să nu intervină şi oboseala excesivă la unele handbaliste”, a mai punctat antrenorul Coronei.

S-au pus deja în vânzare biletele online, pe site-ul www.bilete.ro, pentru meciul cu CSM Slatina. Preţul unui tichet este de 15 lei, intrare generală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare