Sport

BRAŞOV. Corona, pas greşit la Plopeni / Râșnovul a câștigat

 

Corona Braşov a pierdut două puncte din disputa din deplasare cu CS Plopeni, din etapa a şaptea a Ligii 3 la fotbal, Seria a 5-a.

Braşovenii au remizat, 1-1, cu gruparea prahoveană, fiind egalaţi în ultimul sfert de oră. Burlacu a deschis scorul în minutul 16, Dumitrescu stabilind scorul final în minutul 76.

„A fost un meci în care fotbalul ne-a arătat clar că nu iartă. Am ratat patru ocazii bune de a marca şi de a ne duce la 2-0, însă, din păcate, am primit gol foarte uşor, la o fază care nu anunţa nimic, iar apoi nu am mai reuşit să înscriem ca să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Sper ca ceea ce s-a întâmplat pe teren în repriza a doua să fie un semnal de alarmă pentru jucători. Trebuie să fie conştienţi de greşeli şi să le repare într-un timp cât mai scurt, pentru că etapele de campionat nu s-au terminat. Dacă vrem să emitem pretenţii, atunci este nevoie să arătăm mai mult pe teren decât am arătat astăzi în partea a doua a jocului”, a declarat tehnicianul Coronei, Călin Moldovan.

Cu 17 p, Corona e prima în clasament, la trei lungimi de SR Braşov.

Cele două formaţii vor fi faţă în faţă în runda viitoare, vineri, de la ora 15.00, pe „Tineretului.

Într-un alt meci din aceeași serie, CS Olimpic Cetate Râșnov – Astra II 5-1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare