Sport

BRAȘOV. Corona, o săptămână în Croația. Amicale tari pentru echipa lui Ion Crăciun

 

Handbalistele de la Corona Brașov vor pleca mâine dimineață spre Koprivnica, locul unde vor susține un stagiu de pregătire de o săptămână.

În Croația, formația de la poalele Tâmpei va avea parte și de trei amicale tari, la finalul săptămâniii viitoare, cu Podravka Koprivnica, Krim Ljubljana şi Pogon Szczecin.

Din lotul ce va pleca în Croația vor lipsi Laura Chiper, care urmează un program de recuperare specializat pentru problema pe care o are la cotul stâng, și Bianca Tiron, aflată în perioada de refacere după operația la genunchi.

„Mă bucur că fetele încep să revină şi să ne putem antrena oarecum normal. Încă nu le avem pe toate sută la sută apte, dar e bine că din ce în ce mai multe participă la antrenamentele cu mingea. Sper ca până pe 2 septembrie să scăpăm de probleme de sănătate ale fetelor. În Croaţia vom face şi antrenamente, dar va fi şi un turneu în care vrem să ne apropiem cât mai mult de ceea ce mi-ar plăcea să jucăm în campionat”, a declarat Ion Crăciun.

Delegația brașoveană va reveni în țară duminica viitoare.

Prima etapă a Ligii Naționale de handbal feminin este programată pe 2 septembrie, Corona urmând să joace în deplasare cu Universitatea Cluj-Napoca.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare