Sport

BRAȘOV. Corona o recuperează pe Pavicevic în Croația. Ion Crăciun, despre turneul de la Koprivnica

 

Oficialii clubului Corona Brașov au rezolvat una dintre problemele formației de handbal feminin, Ivona Pavicevic primind viza din cauza căreia a lipsit de la echipă în ultima vreme. Pavicevic a făcut joncțiunea cu lotul în Croația, la Koprivnica, unde Corona va participa la un turneu amical.

Astfel, în acest moment, mai este așteptată doar brazilianca Elaine Gomes, care are la rându-i probleme cu viza.

„Mă bucur că o voi avea şi pe Ivona la acest turneu, aşteptăm să se rezolve şi cu pivotul brazilian şi să ne putem pregăti în efectiv complet”, a spus tehnicianul Ion Crăciun.

Despre turneul de la Koprivnica, unde Corona se va duela cu Podravka Koprivnica, Mosonmagyarovari și Jagodina, ultimul test pentru Corona înainte de startul noului sezon, antrenorul Ion Crăciun a menționat: „Este ultimul turneu înainte de startul campionatului şi sperăm să reuşim să aplicăm în aceste jocuri cam tot ce ne-am propus. Din ce am jucat până acum, pot spune că sunt mulţumit, însă ca la orice început, mai sunt lucruri care trebuie puse la punct, lucruri pe care sperăm să le rezolvăm în acest turneu din Croaţia”.

Echipa noastră va începe noul sezon pe 31 august, la București, cu Rapid. În runda a doua va fi primul meci tare, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, cu Dunărea Brăila.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare