Sport

BRAȘOV. Corona nu a avut probleme cu Minaur Baia Mare, însă nu este încă sigură de prezența în Europa. Toate calculele

 

Corona Brașov a dispus ușor de Minaur Baia Mare, 28-21 (16-8), în runda a 24-a a Ligii Naționale la handbal feminin. Echipa antrenată de Ion Crăciun nu a avut nici o problemă, conducând detașat pe tabelă încă din startul partidei.

S. Târcă – 10 g, Dmitrovic – 6 g, Lopătaru – 4 g, Neagu – 3 g, Ciuciulete – 2 g, Vetkova, Bucur și Ciolan – câte 1 g au marcat petru Corona Brașov.

Cu două etape înainte de finalul sezonului, lupta pentru locurile 3, 4 și 5, care duc în Cupa EHF, este una extrem de interesantă. Gloria Bistrița (39 puncte) are șanse mari, mai ales că în ultima etapă va juca acasă cu SCM Rm. Vâlcea, care nu va mai avea nici o miză, urmând să fie deja campioană la ora acelui meci. Momentan, Corona Brașov ocupă locul 4, cu 37 puncte, însă pentru echipa noastră partida de la Cisnădie, din runda viitoare, ar putea fi crucială, într-un scenariu. Dacă SCM Craiova (36 p) va reuși să câștige pe terenul formației CSM București, care este în degringoladă, dovadă și înfrângerea de pe terenul codașei Gloria Buzău, și nu mai are nici un interes, atunci Corona ar putea termina pe 6, în afara locurilor europene, dacă va pierde la Cisnădie. Asta pentru că în ultima rundă, Craiova și Măgura au meciuri ușoare, cu Galați, respectiv Cluj. Dacă CSM București își va respecta blazonul și va învinge echipa antrenată de Bogdan Burcea, atunci Corona va merge în Europa și în cazul în care va pierde la Cisnădie, dar va învinge Zalăul în ultima rundă, pe teren propriu. Există și varianta în care Bistrița va pierde ambele meciuri pe care le mai are, la Brăila și acasă cu Rm. Vâlcea, caz în care Corona va obține calificarea tot cu un singur succes în ultimele două runde. 

„Când faci un meci cum l-am făcut noi pe cel cu Craiova, joci și cu frică. Noi am bătut mai mult de frică acum. Fetele s-au mobilizat. Avem probleme mari cu fetele care au dureri, la spate, la genunchi. Lipsa celor cu experiență se vede. Acum, Larisa Tămaș nu a putut juca deloc, fiind bolnavă. Nu am putut să o folosesc exact când aveam mare nevoie. A jucat Andreea Pătuleanu și a făcut-o foarte bine. Din păcate, acea înfrângere cu Craiova a contat. Indiferent de ce face Craiova la București, noi trebuie să câștigăm la Cisnădie, dacă vrem în Europa. Va fi o finală pentru noi”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare