Sport

BRAŞOV. Corona, nici o emoţie în primul meci în Divizia A

 

În prima partidă jucată în Seria A a Diviziei A la handbal feminin, la Sf. Gheorghe, Corona Braşov a trecut fără emoţii de Dunărea Brăila (echipa secundă a clubului brăilean), 29 21 (14-10).

„Era important pentru mine ca fetele să înceapă bine, să aibă un moral bun şi să capete încredere în ele. Am întâlnit o echipă bună, dar fetele s-au mobilizat foarte tare şi au vrut să îşi demonstreze valoarea pe care o au. Aşa cum am mai spus, deşi avem o echipă tânără, este un lot cu jucătoare de perspectivă. Mi-a plăcut ce am văzut în teren şi suntem bucuroşi că jocul ne-a dat posibilitatea de a rula tot lotul avut pe bancă, pentru că este important să evolueze toată lumea, iar lotul nostru să fie echilibrat şi să ne putem baza oricând pe orice jucătoare”, a declarat antrenoarea Simona Gogârlă.

Pentru Corona au marcat: Smbatian – 5 g, Munteanu – 4 g, Bărăbaş, Păcurariu, Lăcătuş şi Terzic – câte 3 g, A. Gogîrlă, Olaru şi Bujor – 2 g, Berbece şi Iordachi – câte 1 g.

Mâine, de la ora 15.30, în turneul de la Sf. Gheorghe, Corona se va duela cu CSU Bacău.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare